ZOO: Petr Kříž v podání Roberta Urbana v seriálu definitivně končí

ZOO: Petr Kříž v podání Roberta Urbana v seriálu definitivně končí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Šestatřicetiletý herec Robert Urban ještě nedávno patřil k poměrně neznámým televizním tvářím. Jeho role soudce Petra Kříže v seriálu ZOO ho ale nezapomenutelně zapsala do povědomí diváků. A o to větší šok přichází nyní, když herec oficiálně oznámil, že v seriálu končí.

Postava soudce Petra Kříže patří k jedné z divácky nejoblíbenějších. Charismatický muž ve středním věku s velmi atraktivním povoláním, aurou spravedlnosti, a navíc dvěma malými nezvedenými dětmi – to je člověk, který dokáže na první pohled zaujmout. V seriálu tak zaujal i řadu svých kolegyň a netrvalo dlouho a začalo to jiskřit. Soudce Petr se dal dohromady s Viky a už to vypadalo, že z nich brzy bude nejen šťastný pár, ale i plnohodnotná rodina. S takovými nadějemi je teď ale konec.

Je dotočeno

Herec Robert Urban se nechal slyšet, že dotočil. A to nejen kvůli prázdninové pauze. S prvními díly vysílanými po letní přestávce se totiž už nyní ukazuje, že děj bude mířit úplně jiným směrem, než se ještě nedávno zdálo. Postava soudce Petra nenávratně zmizí. Herec smutně potvrdil, že své závazky splnil, a nemá od nikoho ze štábu potvrzeno, že by se jeho postava do seriálu měla v dohledné době vrátit.

Robert Urban má dotočeno, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Komplikace s těhotenstvím

Urban si hraní v seriálu skvěle užíval a své postavě dokázal vdechnout doslova duši. Jeho herecké umění se projevilo už v seriálu První republika, kde na sebe upozornil v roli Freddyho Valenty. I soudce Kříž měl skvěle nakročeno, ale vše se zkomplikovalo jinak, než filmaři očekávali. Zvrat totiž přišel ve skutečném životě hlavních představitelů. Zásadní byla informace o těhotenství herečky Evy Burešové.

Nejprve se sice spekulovalo, že její postava v seriálu buď také otěhotní (ideálně právě s Petrem Křížem) nebo se herečka po dobu mateřské dovolené bude objevovat nějak maskovaně – třeba přes videohovory nebo jinak na dálku. Ale vše se nakonec odehrálo zcela jinak, a tak se oba tito herci ve finále se seriálem ZOO na neurčito loučí. A nikdo neví, jestli a v jakých pozicích se do něho vrátí.

Váhání diváků

Milovníci nekonečných seriálů mají novými a nečekanými změnami pořádně zamotanou hlavu. Pokračování seriálů po prázdninové pauze ale obvykle přináší celou řadu zvratů, a tak lze očekávat, že se toho v ZOO bude dít mnohem víc zajímavého. Možná něco víc v blízké budoucnosti prozradí i sama Eva Burešová, která třeba zatouží po chvilce odpočinku od miminka a ráda se na pár hodin vrátí k hereckým kolegům.

Zajímavá je taktéž zápletka kolem populární herečky Pavly Tomicové, která výrazně zhubla, což mnohé její příznivce doslova nadchlo, ale diváky teď mnohem víc zajímá její reálný rozchod s dlouholetým manželem, a zejména pak aféra mezi ním a hereččinou blízkou kolegyní. To, jak se tohle vše promítne do děje seriálu ZOO, se ještě uvidí. Ale určitě bude nadmíru zajímavé sledovat to.

Zdroje článku: