Končící seriál Ordinace v růžové zahradě 2 bude mít o starost navíc

Končící seriál Ordinace v růžové zahradě 2 bude mít o starost navíc
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Slibovaných dramatických scénářů v závěrečných dílech Ordinaci v růžové zahradě 2 se diváci dočkají již v příštím pokračování. Tým kamenické nemocnice obohatí nová posila v podání lékaře Dana Zacha. Nebude to ale příjemný začátek pro nikoho.

Nová síla na pediatrii

Dan přijíždí do Kamenice coby mladý lékař a dávný přítel Patrika. Na oslavu jejich setkání popijí v baru a Dan se nabídne, že za Patrika odřídí cestu domů. Bohužel dojde k autonehodě a jejich vůz se srazí s jiným. Když vyprošťují zraněného z havarovaného vozidla, Patrik zjistí, že v autě seděla Bibi. Po příjezdu do kamenické nemocnice svěří Dan Patrikovi, že nemá řidičák. Jak se k tomu Patrik dál postaví a jak to dopadne s Bibi se dozvíme již v příštím dramatickém pokračování Růžovky. 

Robert Urban v roli lékaře Dana Zacha – co tvrdí o své postavě v Ordinaci? 

Tohoto charismatického herce si jistě v první řadě vybaví ženské divácké publikum. Není se čemu divit. Je to opravdu fešák k pohledání. Nejenom vzhled je jeho předností, a proto se z jeho hereckých výkonů mohou těšit všichni nadšenci televizní ale i divadelní kultury. Na obrazovkách jsme ho mohli spatřit v seriálu První republika vysílaném Českou televizí v roli Františka “Freddyho” Valenty. Několik večerů nám také zpříjemňoval v show Tvoje tvář má známý hlas. 

Nyní ho diváci budou vídat každý čtvrtek v nových dílech Růžovky. Jak vlastně samotný herec vnímá lékaře Dana Zacha? „Je to rozhodně člověk, kterému nechybí sebevědomí. S jeho svědomím už je to horší. Přesto se mu nedá upřít, že dokáže zapůsobit,“ popsal.

Robert se v minulosti hlásil na několik castingů Ordinace v růžové zahradě 2, ale až tentokrát mu jeho trpělivost přinesla růže. A jistě má fanouškům tohoto seriálu co ukázat! Důkazem toho bude následující díl.