Kolosální primát proti bájnému monstru: Konečně se dočkáme filmu „Godzilla vs. Kong“

Kolosální primát proti bájnému monstru: Konečně se dočkáme filmu „Godzilla vs. Kong“
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po několika odkladech (kvůli koronaviru) se první velkolepé hollywoodské setkání legendárních obřích příšer konečně uskuteční v roce 2021. První trailer neslibuje jen bezhlavé ničení a krvelačný boj, ale také menší a neočekávané překvapení.

Pokračování řady a setkání se s novými charaktery

Film „Godzilla Vs. Kong“ byl ohlášen ještě dříve, než se v roce 2019 dostal do kin nejnovější díl monstrózní řady „Godzilla 2: Král monster“. Volně na sebe navazující série, do které také patří „Godzilla“ a „Kong: Ostrov lebek“, má vyvrcholit ve střetu obou velikánů.

Kong je transportován z jeho ostrova, protože musí zachránit svět. Tým kolem Nathana Linda a Ilene Andrewsové (Alexander Skarsgård a Rebecca Hall) spoléhá na pomoc dívky jménem Jia, kterou hraje mladá herečka Kaylee Hottleová.

Jia je sirotek a je jedinou osobou, které obří opice důvěřuje. Už tak dost náročný transport svázaného Konga přes moře náhle přeruší Godzilla, se kterou nikdo nepočítal. Započne tak bitva, do níž se brzy zapojí i různé druhy dalších gigantů. V tento okamžik je v traileru vidět výstup Mechagodzilly.

Mostem k událostem předešlých dílů je herečka Millie Bobby Brownová, která spolu s jejím filmovým otcem Kylem Chandlerem zažila obří tvory ve filmu „Godzilla 2“. Ona toto gigantické monstrum tedy velmi dobře zná, a tudíž ví, že Kong neútočí jen kvůli špatné náladě. Musí v tom být ještě víc…

„Godzilla vs. Kong“ se má v Americe objevit současně v kině a na HBO již v březnu, start v Evropě je zatím naplánován květen.