Kolik peněz dnes berou herci z Ulice nevíme, ale tušíme, kolik brali před pár lety

Kolik peněz dnes berou herci z Ulice nevíme, ale tušíme, kolik brali před pár lety
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Honoráře herců jsou často diskutovaným tématem, o kterém by se veřejnost chtěla dozvědět co nejvíce. A co teprve v případě seriálu Ulice, který má odvysílaných již přes 4 tisíce dílů?

Jestli patříte mezi zvídavce či věrné fanoušky, pojďte se s námi podívat, na kolik si vaši známí herci z Ulice dokázali za natáčení seriálu pár let zpět přijít. 

Rudolf Hrušínský (Vlastimil Pešek)

Jestli lze někoho považovat za nejstálejší postavu seriálu Ulice, pak je to rozhodně herec Rudolf Hrušínský. Jeho postava stála na samotném počátku a svou dějovou linku si drží i v nejnovějších dílech. Za doby, kdy se dění seriálu točilo zejména kolem rodiny Peškových, a to především jeho dcery Kláry, si představitel Vlasty Peška přišel na 13 000 Kč za jeden natáčecí den. V měsíčním přepočtu to pak bylo celkem 104 000 Kč. A aby částka vypadala ještě o trochu lépe, když byste v roce 2014 spočítali, kolik by byl součet všech jeho honorářů za natáčení v Ulici od roku 2005, tj. od začátku seriálu, dostali byste se k částce téměř 9 milionů korun českých

Matyáš Valenta (František Liška)

Další postavou, která se v seriálu drží od jeho vzniku až doposud, je Franta Liška alias Matyáš Valenta. Do zápletek v Ulici přispěl nemalým dílem, neboť s ním jsou spojeny mnozí další obyvatelé tohoto seriálového světa, kteří by bez jeho existence v seriálu svou dějovou linku pravděpodobně nikdy neměli. Začal točit ještě v době, kdy byl žákem prvního stupně základní školy, a nyní už je v seriálu tatínkem pětiletého chlapečka.

Když byl ještě náctiletý, patřil k nejlépe vydělávajícím hereckým teenagerům u nás. A kolik že si natáčením Ulice vydělal? Za jeden den v ateliérech byl odměněn 5 000 Kč, což vytvořilo za měsíc v průměru 55 000 Kč. Na puberťáka to je celkem slušné, co myslíte?

Anna Marie Valentová (Ema Toužimská)

Mladší sestra svého herecky zběhlejšího bratra Matyáše na tom v jejích dětských letech také nebyla vůbec špatně, co se výdělku za hraní v seriálu týče. Sotva byla školačkou, už se v seriálu objevila její tvář a můžeme ji v Ulici vídat i nyní, byť už dávno není tou malou roztomilou Emičkou, ale rozumnou dospělou ženou, a do samotného děje už také příliš nezasahuje.

V jejích hereckých počátcích si dokázala za deset natáčecích dnů (za měsíc) vydělat 40 000 Kč, což je u dětí (tehdy ještě) jejího věku nevídané. Ačkoli si možná říkáte, že musí být fajn, když si na sebe děti dokážou vydělat samy, a tak rodiče sourozenců Valentových měli o pár starostí míň, nezapomínejte, že peníze nedostali mladí herci zadarmo. A skloubit školu s herectvím v tak útlém věku musí být určitě pořádná dřina, která zaslouží obdiv.

Martin Hofman (Jaroslav Hejl)

Známý český herec, který už zazářil v nejednom seriálu, se Ulice drží, jako by to byla jeho srdcová záležitost. I on totiž prochází dějem již od roku 2005 a stále má co nabídnout, i když je momentálně jeho role nevýrazná. S jeho rolí Jardy Hejla jsou spojeny opakující se problémy ve vztazích, a to zejména tehdy, pokud se kolem něj motá někdo atraktivní, zatímco je šťastně zadaný s někým jiným. Před téměř osmi lety, kdy v Ulici došlo k úmrtí Peškovy dcery, byl Martin Hofman jedním z nejdůležitějších článků hlavní dějové linky. V té době inkasoval za jedno natáčení 9.000 Kč, přičemž měsíčně mu přistálo na účtu 72 000 Kč.

Martin Hofmann, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

 

Zdroje: