Kleopatra: Gal Gadotová v nové roli egyptské královny

Kleopatra: Gal Gadotová v nové roli egyptské královny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Patří mezi nejlepší současné herečky z Hollywoodu. Je talentovaná, úspěšná, zábavná, krásná a nebojí se akcí. Gal Gadotová zazáří doslova všude, kde se objeví. Teď si zahraje v novém filmu jediného ženského faraona: Kleopatru.

Nová Kleopatra, známý děj

Film, jehož režisérkou bude Petty Jenkinsová (taktéž byla režisérkou pro Wonder Woman), má být lehce pozměněný remake proslulého předchůdce „Cleopatra“ z roku 1963. Zdali bude i tato nová produkce stejně monumentálním dílem jako snímek ze šedesátých let, zatím není známo.

Jasné je, že Gal Gadotová má před sebou ohromný úkol. Elizabeth Taylorová (původní Kleopatra) platí v dnešní době za legendu a málokdo by neznal její provedení slavné egyptské královny. Ona byla skutečná diva a paní herečka, ale zcela určitě i Gadotová přesvědčí v roli silné ženy na egyptském trůnu. Premiéra filmu je očekávána v roce 2022. Ani jména ostatních herců zatím nebyla zveřejněna.

Zdroj: Autor: Featureflash Photo Agency / Shutterstock

Gal Gadot a její kariéra

Bývalá miss Izraele (2004) se do filmového světa dostala roku 2008, když si zahrála Gisele Yasharovou ve čtvrtém, pátém, šestém a sedmém díle filmu „Rychle a zběsile“. Nejvíce se proslavila jako Wonder Woman ve filmech „Batman vs. Superman“, „Wonder Woman“, „Justice League“ a „Wonder Woman 1986“.

Zajímavá fakta: Od roku 2017 je členka členkou Akademie filmového umění a věd a jejím osobním trenérem pro bojové scény je Rudolf Vrba z České republiky, jenž je šestinásobným mistrem světa v bojových sportech.

Zdroje článku: