Klan Trojanů má dalšího nástupce: Josef Trojan je novou českou hereckou hvězdou

Klan Trojanů má dalšího nástupce: Josef Trojan je novou českou hereckou hvězdou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Josef Trojan je vycházející hereckou hvězdou, která má ty nejlepší předpoklady zazářit a vyšvihnout se mezi českou hereckou elitu. Co o tomhle mladíkovi ještě nevíte?

Český film má novou vycházející hvězdu

Je mu teprve 19 let, ale herecké geny se v něm nezapřou. Narodil se v rodině herce Ivana Trojana a herečky Kláry Pollertové-Trojanové. K herectví měl proto blízko od dětství a už jako čtyřletý se objevil ve filmu Anděl Páně.

Už v roce 2019 jsme tuhle mladou naději mohli vidět ve snímku Abstinent, kde ztvárnil hlavní roli. Objevil se také v seriálu Skvrna. Výrazně na sebe pak upozornil letos díky spolupráci s Agnieszkou Holland na filmu Šarlatán.

Kritika nad snímkem nešetřila pochvalami a Josef Trojan si po boku svého otce Ivana ve filmu rozhodně neudělal ostudu. Samotný herec přitom přiznal, že před účinkováním ve filmu o slavném léčiteli zrovna nebyl příznivcem alternativních cest. Na nabídku zahrát si v něm ovšem kývl okamžitě. Scénář prý ani nečetl.

Jaký je Josef Trojan v soukromí

V rozhovorech se také přiznal, že se tak trochu vykašlal na vzdělání. Studium na gymnáziu opustil před maturitou. Podle vlastních slov je nyní ve fázi, kdy si potřebuje cestu ke vzdělání najít sám. Užívat si zhýralý život slavné celebrity ovšem aspirující hvězda neplánuje. Chce sbírat zkušenosti v „běžných“ profesích.

Vyzkoušel si tak jaké to je na recepci, ve sklárně a v jednom z posledních rozhovorů prozradil, že se chystá pracovat jako sanitář v motolské nemocnici. Připustil také, že se ještě hledá vzhledem ke svému mládí a že později v některém povolání jistě zakotví, neboť bude muset zajistit sebe i svou budoucí rodinu.

Novináři, kteří s Josefem Trojanem měli možnost dělat rozhovor, jej popisují jako nezvykle uvědomělého a také uzavřeného a introvertního. Tomu odpovídá ostatně i odpověď, kterou reagoval na otázku, kam nejraději chodí a jak tráví čas. Podle vlastních slov je nejraději doma nebo s přáteli v uzavřené společnosti.