Tragická smrt Maurizia Gucciho se dostane na velké plátno: Nový film „Klan Gucci“ se chystá do kin

Tragická smrt Maurizia Gucciho se dostane na velké plátno: Nový film „Klan Gucci“ se chystá do kin
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Adam Driver, hrdina z filmů Star Wars 7-9 hraje bývalého módního šéfa Maurizia Gucciho, kterého v roce 1995 zastřelil nájemný vrah. Ridley Scott natočil tento příběh ve svém nejnovějším díle "Klan Gucci" – s Lady Gagou v roli Gucciho bývalé manželky Patrizie Reggianiové.

Klan Guci – Ridley Scott to stále umí

Ridley Scott již má 83 let, ale to nebrání tomu, aby režisér, který je známý svým efektivním pracovním stylem, stále natáčel vysoce kvalitní a poutavé filmy. Tentokrát se jeho šikovné ruce pustily do zfilmování tragického osudu módního giganta Maurizia Gucciho. Tuto roli si zahraje hvězda ze nejnovějších Star Wars Adam Driver.  

Děj se dle serveru filmstarts.de nijak extra neliší od skutečnosti. Maurizio Gucci, podnikatel a šéf módního domu Gucci, byl v roce 1995 zastřelen nájemným vrahem. V roce 1998 byla bývalá manželka Maurizia Gucciho Patrizia Reggianiová odsouzena za zprostředkování vraždy, byla to totiž ona, kdo nechal svého ex zabít.

Exkvisitní výběr herců

Mimo Adama Drivera a Lady Gagy, která po jejím skvělém výkonu ve „Zrodila se hvězda“ našla podruhé cestu na velké plátno, najdeme v tomto filmu hned několik dalších velkých jmen. Al Pacino hraje Mauriziova strýce Alda Gucciho, Jared Leto hraje jeho syna Paolo (kdybychom předem nevěděli, že to je Leto, nepoznali bychom ho, maska je geniální). Dále zde hrají Salma Hayek, Jack Huston a Jeremy Irons.

„House Of Gucci“ bude mít premiéru v kinech 25. listopadu 2021 (snad). Trailer už je zveřejněný teď, tak se na něj podívejte.

Zdroje: