Venom 2, James Bond, Duna: Dočkáme se ještě letos vůbec těchto filmů v kině? Znovu nastávají komplikace

Venom 2, James Bond, Duna: Dočkáme se ještě letos vůbec těchto filmů v kině? Znovu nastávají komplikace
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Fanoušci nastávajících trháků musí znovu být trpěliví: Nejspíše se znovu odloží premiéry dlouho očekávaných filmů, které se kvůli covidu prostě nedokážou dostat do kina. Tentokrát to ale není kvůli viru, nýbrž kvůli konkurenci.

Kdy už konečně bude premiéra?

Studio Sony dle webu filmstarts.de před několika dny odložilo premiéru filmu „Venom 2: Carnage přichází“ v Americe z 24. září 2021 na 15. října 2021. To pro Evropu nic moc neznamenalo, zde se premiéra stejně pohybovala kolem 21. října. Jenže tímto odložením to pravděpodobně nekončí – další odložení nenechalo dlouho na sebe čekat, a tentokrát je ovlivněna i Evropa: „Venom 2“ pravděpodobně začne až v roce 2022.

Informoval o tom americký časopis Vulture. Proto by „Venom 2“ měl být odložen na 21. ledna 2022. To se ukázalo i na velké CinemaCon, kde Sony sice tématizovala „Spider-Man 3“ a „Krotitelé duchů: Odkaz“, ale ne „Venom 2“.

„James Bond“ se má konečně dostat do kin po světové premiéře v Londýně (28. září), a i „Duna“ a „Top Gun: Maverick“ prozatím nejsou v ohrožení.

A co konkurence?

Aspoň jednu dobrou zprávu máme pro všechny milovníky kina: zatím to nevypadá na to, aby se posunuly i další filmy. „James Bond“ se má konečně dostat do kin po světové premiéře v Londýně (28. září), a i „Duna“ a „Top Gun: Maverick“ prozatím nejsou v ohrožení. Reklama, dotáčení a další potíže stálo produkční firmy tolik peněz, že by další posunutí mohlo být již velmi problematické.

Jedině Disney přemýšlí o tom posunout své nové projekty, a tak musíme možná trochu déle čekat na „Eternals“.

Zdroj: