Kdy skončí seriál Ulice? Přiznáváme, že to nevíme, ale i tak vás může článek bavit!

Kdy skončí seriál Ulice? Přiznáváme, že to nevíme, ale i tak vás může článek bavit!
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vzhledem k tomu, že se seriál Ulice začal vysílat už v roce 2005 a jede na televizních obrazovkách kromě krátkých přestávek neustále dodnes, řadí se k nejdéle vysílaným seriálům vůbec. A tak se nabízí otázka, skončí vůbec někdy?

Fanoušci doufají, že Ulice nikdy neskončí

Přiznáváme, že nevíme, kdy Ulice skončí. Seriál se začal na televizních obrazovkách objevovat na podzim roku 2005. Diváci se mohli seznámit s jeho kmenovými herci, a to především s Aničkou Liškovou v podání Ljuby Krbové, s Bedřichem Liškou, kterého hraje Adrian Jastraban... Ti na začátku vůbec nebyli svoji a vztah k sobě si našli až později.

Diváci se seznámili také s rodinou Farských nebo s Jordánovými. Například ti se v Ulici až na Tomáše Jordána už neobjevují. Ulici zahajovali také Nyklovi, kteří se v seriálu objevují dodnes. Za tu dobu jste v seriálu mohli vidět dospívat Terezu Jordánovou v podání Patricie Solaříkové (dnes už Pagáčové), Matěje Jordána, kterého hrál Jakub Štáfek, Frantu Lišku v podání herce Matyáše Valenty a jiné.

Po skončení Ordinace se diváci báli, že přijdou také o Ulici

Víte, jak to je s nekonečnými seriály. O jejich konci se mluví a mluví, ale jejich konec nepřichází. Alespoň takový byl případ seriálu Ordinace v růžové zahradě, o kterém se jednu dobu hovořilo, že skončí a přitom scénáristé rozběhli další díly. Nakonec však i Ordinace v růžové zahradě skončila... Tedy alespoň co se televizních obrazovek Novy týče.

Ordinace se přesunula na placenou platformu Voyo, kde navazuje v dalších příbězích. A právě v této souvislosti se diváci začali bát také o Ulici.

Když se Ordinace přesunula na Voyo, proč by to nemohli udělat také s Ulicí? Naštěstí se ukázalo, že Ulice zůstane tam, kde je. Diváci se o své oblíbené postavy a jejich zápletky bát nemusí.

Patricie Solaříkové, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Nedobrovolné rozloučení

Tedy až na drobné výjimky, kterými jsou letní prázdniny a vánoční volno, kdy se Ulice nevysílá. I herci totiž potřebují dovolenou a načerpat síly. Po skončení léta se ale diváci mohou o to více těšit na nové dějové zápletky a samozřejmě i na nové postavy, bez kterých by Ulice zamrzla.

Mezi nejnovější postavy roku 2021 patří například fotograf Šimon Fliegl v podání Aleše Procházky, Sára Mandousová, kterou hraje herečka Ema Businská nebo Vanda v podání Kristýny Hrušínské. Po vánoční pauze se v Ulici dokonce objeví stará známá Gábina Pumrová, která byla pracovně i se svým synem Šimonem v zahraničí. Jestlipak se do ní vrátí natrvalo, to ukážou až další díly seriálu, který snad nikdy neskončí! Koneckonců je vidět, že o dějové zápletky nemají scénáristé nouzi.

 

Zdroje: