Nikdo s ní nechce natáčet: Katherine Heigl na Netflixu

Nikdo s ní nechce natáčet: Katherine Heigl na Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Televizní diváci ji milovali jako Izzie Stevens v seriálu Chirurgové, kde se zdržela v letech 2005 až 2010. Přestože byla ze seriálu vyhozená kvůli nespolehlivosti a hvězdným manýrům, kterými všem otravovala život, role jí přinesla slušnou popularitu.

Katherine se do hereckého prostředí dostala přes modeling, ve kterém se pohybovala od 9 let, přestože pochází z rodiny, která konvertovala k mormonům a náboženství se u ní doma bralo velmi vážně.

Herečka trochu klame tělem a její filmové a seriálové role jsou většinou opakem toho, co o ní šíří lidé od filmu, kteří ji mají za nesnesitelnou a hádavou ženu, která šikanuje všechny kolem sebe.

Cesta svatojánských mušek

Seriál, který přistál na streamu v únoru letošního roku, byl vytvořený přímo pro Netflix a od diváků si na ČSFD vysloužil pěkné hodnocení přes 70 %. A nutno dodat, že jde o dílko o ženách a hlavně pro ženy.

Jde o příběh dvou dívek, posléze žen, který diváky provede jejich životem od 70. let až do počátku 21. století.

Katherine Heigl ztvárnila Tully Hart, slavnou moderátorku TV show. Její přítelkyně Kate Mularkey (Sarah Chalke), se kterou má hezký vztah už od 14 let, je žena v domácnosti, která se snaží vrátit do práce, zatímco prochází ošklivým rozvodem. Její muž je producentem show, kterou dělá Tully. Jejich přátelství je jednoho dne narušeno zradou, která změní jejich životy.

K dispozici je zatím 10 dílů první série. Netflix uvedl, že po uvedení seriálu ho během 28 dnů vidělo 49 milionů uživatelů platformy. Natáčení druhé sezóny začalo letos v srpnu a mělo by být hotové v dubnu příštího roku. Datum uvedení ještě není známo.

Unforgettable

Drama z roku 2017 je právě jedním z mála snímků, kde si Katherine mohla konečně zahrát obsedantní psychopatickou mrchu. Příběh si vysloužil průměrné hodnocení. Neurazí, ale ani nenadchne. Katherine je zhrzenou ženou, která není schopná strávit novou ženu svého bývalého muže. A snaží se, co to jde, aby ženě znepříjemnila život.

Film je kritizovaný za špatnou režii a vlažný scénář, který nedokázal využít zlověstnou atmosféru tématu. Scény, které většinou diváky zaujmou, působí velmi neslaně a nemastně. Malá šance přinést na scénu trochu erotiky zůstala nevyužitá stejně jako „násilné scény“, které vyvolávají spíš úsměv.

 

Zdroj:

  • autorský článek