Katarína Benešová z Ulice se sblížila s člověkem, který na životě ohrozil jejího otce

Katarína Benešová z Ulice se sblížila s člověkem, který na životě ohrozil jejího otce
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ne všechny postavy v Ulici do seriálu nastoupily za tak komplikovaných okolností jako právě Slovenka Katarína. Její první záběry byly z nemocniční chodby, kde čekala na to, aby jí doktoři řekli, jak je na tom její sražený otec.

Právě na nemocniční chodbě se později potkala s člověkem, který za to všechno mohl –⁠ s Matějem Jordánem.

Nenávist se u Kataríny proměnila v lásku 

Bylo to v době, kdy Matěj Jordán (herec Jakub Štáfek) zažíval své nejlepší období v životě. Velmi se mu dařilo po pracovní stránce a v tu chvíli se zaneprázdněný vracel z večírku své sestry Terezy, když srazil muže. Od nehody samozřejmě neujel, ale nadýchal zbytkový alkohol, což z něj dělalo absolutního viníka. V tuto napjatou chvíli by ho ani ve snu nenapadlo, že mu osud přihraje do života jeho životní lásku a matku budoucího syna.

Při této nešťastné příležitosti se na nemocniční chodbě seznámil s Katarínou. Byla to vzhledově nenápadná, zato velmi temperamentní Slovenka, která na něho začala křičet hned po tom, co se dozvěděla, že je to právě Matěj, kdo jejího otce srazil. V té době vůbec netušila, že tomuto muži později porodí syna.

Matěj byl neodbytný i přesto, že ho Katarína odmítala 

Katarína Matěje dlouho nechtěla ani vidět. Jenže on byl tak neodbytný, že se ho zkrátka nešlo zbavit. Navštěvoval jejího otce v nemocnici a nabídl mu pomoc v rodinné čistírně. Tu Katarína opravdu potřebovala, protože ji vedla s otcem sama a výpadek jednoho člověka pro čistírnu znamenalo velký skluz. Katarína byla plachá a Matějovi nevěřila. Celou situaci jí neulehčovala ani Ája, která se pokoušela Matěje Jordána získat zpět díky vymyšlenému těhotenství.

Nakonec to dobře dopadlo a Katarína s Matějem začala tvořit pár. Později s ním otěhotněla, ale bohužel předčasně porodila. Dítě muselo být nějakou dobu v inkubátoru a Katarína si velmi vyčítala skutečnost, že ho nezvládla donosit. V té době jí byl Matěj velkou oporou, který svého syna Vincenta navštěvoval místo ní. Později se Katarína dala dohromady a společně jako rodina odjeli do Španělska, kde měl Matěj našlápnuto k zářivé kariéře. 

Zdroj článku:
  • Autorský text