Karla stíhá všechno a všechny. Jak to dělá?

Karla stíhá všechno a všechny. Jak to dělá?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Scénáristé Ulice nyní Karlu vykreslují v barvách super ženy, která mimo péči o své dva malé syny stíhá svou kariéru, přátele a ostatní aktivity mimo domov. Dokonce fotí pro Gábinu a nechává si motat hlavu od spisovatele Jakuba Štěpánka. Jak to všechno zvládá?

Jak to Karla všechno stíhá?

Jediné, co si Karla z Ulice (herečka Markéta Stehlíková) přála, bylo počít dítě. To se jim s Márou nějakou dobu nedařilo, i proto přistoupili na adopci Vojty. Potom však Karla otěhotněla a zdálo by se, že nemůže být šťastnější. Jenže pouhá role matky už jí nevyhovuje. Přesto a možná i právě proto, že má velkou pomoc ve své tchyni, která za ni zaskakuje téměř nonstop, se Karle zastesklo po práci.

A zatímco svého muže Máru ještě nedávno málem uškrtila, když ji od malého Kustíka hnal do práce kvůli svým dluhům, jakmile malý Karlík jen o něco málo povyrostl, žene se do práce sama a dobrovolně. Aby také ne, když má plnou podporu své tchyně, která je v důchodu a přivydělává si už jen občas. Co by za to jiné maminky daly!

Kryštof Rímský alias Mára, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Některým maminkám se nemusí líbit, jak scénáristé Karlu vykreslují

Nelze se divit některým maminkám, které nesouhlasí s tím, jak je dějová linka Karly nastavena. Péče o dvě malé děti se totiž v reálu ani zdaleka neslučuje s tím, jak to Karla má. Děti má extrémně hodné, především pak Kustíka, který pořád spinká nebo si sám hraje v pokojíčku. Často diváci Karlu zastihnou na kávě v Coolně s Dominikou či aktuálně nad scénářem, který zpracovává s Jakubem Štěpánkem.

Karla je nejspíš super žena, protože kromě nové práce a spolupráce na scénáři také dělá Gábině modelku. Do toho stíhá uvařit, udělat s dětmi úkoly a večer si ještě odskočit na kávu za Jakubem. Celý den, když jí odpadlo školení, dokonce proflákala s Jakubem v Kladně. To by si řada maminek mohla dovolit jen stěží.

Jen aby to pro rozlítanou Karlu nakonec špatně nedopadlo. V případě, že by Máru s Jakubem podvedla, by totiž mohla přijít o výhody hlídací tchyně... A pak by byla ztracená. 

 

Zdroj:

  • autorský text