Kaley Cuoco v novém seriálu září jako letuška obviněná z vraždy. Podařilo se jí vymanit z role Penny?

Kaley Cuoco v novém seriálu září jako letuška obviněná z vraždy. Podařilo se jí vymanit z role Penny?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kaley Cuoco se hned po skončení Teorie velkého třesku vrhla na nový projekt a okamžitě se stala hvězdou nové osmidílné minisérie Letuška. Jde o temný komediální thriller plný humoru, vyšetřování a drama. Jak se Kaley v nové roli daří a co na seriál říkají diváci?

Letuška měla na HBO GO premiéru před pár dny a zatím je k dispozici sedm dílů. Osmý a zároveň poslední díl ale přijde už 17. prosince.

Jedinou hvězdou seriálu je právě představitelka hlavní hrdinky Kaley Cuoco, kolem které se točí celý příběh. Právě díky ní seriál přitáhl tolik diváků a bez známé herečky by nejspíš celý projekt nemohl vůbec fungovat.

Pokud ještě vůbec nevíte, o co v seriálu jde, pojďme si děj ve stručnosti shrnout.

Hlavní postavou je letuška Cassandra Bowden, která žije naprosto odvázaným způsobem života. Díky práci je každou chvíli na jiném místě, užívá si a partnery střídá snad při každém letu. Tentokrát v letadle, letícím do Bangkoku, potkává milionáře, se kterým stráví celou noc v luxusním baru, a nakonec v jeho hotelovém pokoji. Menší zábava už nastává ráno po bouřlivé noci, kdy se Cassie probouzí vedle mrtvého nápadníka. Z noci si pamatuje jen záblesky a nemůže si vzpomenout co se mu mohlo stát. Je naprosto šokovaná a postupně začíná pochybovat sama o sobě a přemýšlet, jestli by mohla být vrah.

V dalších dílech se hlavní hrdinka snaží přijít všemu na kloub a zjistit, jestli za smrt milionáře vážně může ona. Má vidiny, kvůli kterým se stále vrací do zpátky hotelového pokoje a pomalu se jí vybavují některé chvíle z oné osudné noci.

Postupné odhalování pravdy je velmi napínavé a celý příběh, který je inspirovaný úspěšným románem Chrise Bohjaliana, vás zaujme už od první epizody.

Kaley Cuoco svým obdivuhodným hereckým výkonem opět předvedla nepopiratelný talent a charisma, kterým všechny okouzlila již v Teorii velkého třesku. Ukázala ale, že nebude herečkou jen jedné role, a přestože s Penny už zůstane navždy spjatá, určitě ji brzy uvidíme ještě někde jinde.

Letuška tedy představuje vtipnou a napínavou detektivku, která se hodí, když si chcete na chvíli oddechnout a nepřemýšlet nad svými starostmi. Zajímavé je také sledovat, kam až se Kaley ve své kariéře dostala a jak dokáže bez problému vést celý seriál sama.