JUDr. Jindřich Polák (Svatopluk Schuller), právník ze ZOO

JUDr. Jindřich Polák (Svatopluk Schuller), právník ze ZOO
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po Slunečné přišla televize Prima s novým rodinným seriálem ZOO, který baví diváky všech věkových kategorií. Navíc je natáčen v krásné zoologické zahradě ve Dvoře Králové.

Doktor práv Jindřich Polák je v seriálu vedlejší postavou a zatím se zde objevil jen několikrát. Je otcem Alberta Poláka, který v ZOO pracuje jako PR manager. Albert je známý sukničkář, který nenechá žádnou hezkou mladou dívku v klidu. V ZOO tak flirtuje s účetní Monikou, asistentkou paní ředitelky, Adélkou, a nakonec i s mladičkou Aničkou, chudou ošetřovatelkou žiraf.

Albert si díky jmění svého otce, který pracuje jako úspěšný právník, vede velmi slušně. Na lásce mu nezáleží, ale když vycítí možnost peněz, které by získal sňatkem s Aničkou, začne se o Annu velmi intenzivně zajímat. Anička totiž pochází z bohatého sklářského impéria rodiny Novotných.

Rozhodla se však žít svůj sen a neodjela studovat do Států tak, jak jí naplánovala její babička, a začala pracovat jako ošetřovatelka v ZOO. Nikdo v ZOO však netuší, kdo ve skutečnosti je. Anička to velmi dobře drží pod pokličkou. Albert se to však dozví a poví o tom i svému otci, Jindřichu Polákovi. Tomu se z počátku nápad moc nelíbí, ale nakonec také vycítí příležitost, jak snadno přijít k penězům, a svého syna v nápadu podpoří. Dokonce se domluví na společné večeři Anny, Alberta a jeho rodičů. Anička tak začne mít pocit, že to s ní Albert opravdu myslí vážně a že ji miluje, dokonce se začíná mluvit i o svatbě…

Nakonec se však Anča rozhodne Alberta opustit, začíná mít podezření, že ví, kdo opravdu je, a bojí se, že by s ní mohl být pouze kvůli penězům. Všichni ji od něj odrazují, navíc se zamiluje do svého kolegy Adama Hrušky. A právě s Adamem má Albert hned několik osobních problémů. Při jedné návštěvě novinářů ho Adam zachrání před jedem pralesničky, Albert ho však obviní z napadení. Celý konflikt pak opět řeší jeho otec, právník Jindřich Polák.

Uvidíme, zda tato postava zůstane nadále ve vedlejší roli, nebo zda jí tvůrci seriálu dají větší prostor. To však zjistíme až po letních prázdninách!

Zdroj článku:
  • Autorský text