Sourozenci Jordánovi z Ulice: Které dvojče se do toho druhého zamilovalo a jaký dnes jejich představitelé vedou život?

Sourozenci Jordánovi z Ulice: Které dvojče se do toho druhého zamilovalo a jaký dnes jejich představitelé vedou život?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Občas se herec stane slavným až s příchodem větší role či stálejší role v pravidelně se opakujícím projektu. Takovými projekty jsou například seriály všeho druhu, ve kterých mají začínající herci větší šanci na zviditelnění se, získání svého fanklubu, a hlavně dostanou šanci ukázat své herecké schopnosti a umělecký talent.

Takovou příležitost nabízí třeba novácký nekonečný seriál Ulice vysílaný již neuvěřitelných 16 let. Prošla jím celá plejáda různých méně či více úspěšných herců a hvězdiček, které se hvězdami teprve stali postupem vysílaných dílů a času. Rovněž ke svým současným úspěchům museli dozrát, dospět. Seriál Ulice dal šanci a otevřel nové dveře zástupům začínajících mladých herců a objevil v nich mnohdy skrývaný talent. 

Čtěte také: Seriálový Tomáš Jordán z Ulice, herec Petr Vacek: Proč mu jeho syn řekl, že už nechce být Čech?

Vzpomeňme třeba na sourozence, dvojčata Matěje a Terezu Jordánovi. Matěje si zahrál Jakub Štáfek a Terezu ztvárnila Patricie Pagáčová, v té době ještě Solaříková. 

V dobách, tedy v začátcích Ulice, kdy jejich významnější herecká éra odstartovala, bylo Patricii Pagáčové sedmnáct let a jejímu hereckému dvojčeti v podání Jakuba Štáfka jen patnáct let. Bývaly dokonce časy, kdy se jedno dvojče zamilovalo do druhého. To už je ale dávná minulost, na kterou mohou oba jen vzpomínat. Dnes jsou z obou známé české osobnosti.

Čtěte také: Seriál Ulice: Kam se poděli sourozenci Jordánovi

 Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Ze slečny Patricie Solaříkové se stala krásná mladá paní Patricie Pagáčová, a dokonce si již plní i mateřské povinnosti a užívá si všechny radosti světa rodičů. Kromě toho se dostala do poroty úspěšné hudební reality show SuperStar, ač zpěvačkou není. Tohoto faktu si bohužel všimli i diváci a fanoušci této soutěže a od některých Patricie sklidila jedovaté komentáře. 

 Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Čtěte také: Jakým aktivitám se v létě věnuje Patricie Pagáčová, představitelka Terezy Jordánové z Ulice?

Jakub Štáfek narozdíl od Patricie jedovaté komentáře nesklízí. S přibývajícími roky a svaly vypadá velice dobře a přitažlivě, a tak se může těšit jen obdivným komentářům ze strany ženského pohlaví. S muži bojuje. A to doslova. Jakub se zhlédl v bojových sportech a ač s nimi začal poměrně nedávno, už získal několik titulů. Z hereckých úspěchů bychom měli jmenovat roli kapitána Panenky v krimi seriálu Specialisté. 

Zdroj: