Jolana z Ulice sází na elegantní halenky a jiné kousky

Jolana z Ulice sází na elegantní halenky a jiné kousky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když se po boku usedlé Marie objevila elegantní Jolana, tato zamilovaná dvojice rázem vizuálně ožila. Jolana totiž vyvážila to, co Marii chybí. Jolana ve svém oblékání sází na elegantní halenky, kostýmky, šátky a šály – a vždycky jí to velmi sluší. Avšak teď se spíš než o módu bude zajímat o Vandu, která ji opět zvedá ze židle.

Jolana je za elegantní dámu 

Když se herečka Miluše Šplechtová v Ulici objevila, řada divaček našla v jejím stylu oblékání potřebnou inspiraci. Jako žena nad padesát let totiž neztratila nic ze svého přirozeného šarmu. Naopak ho podtrhla módními a elegantními kousky.

V Jolanině šatníku najdete kalhotové i sukňové kostýmky, halenky decentních barev, saka, kabáty, šátky a šály.

Tyto kousky oblečení a jejich následná dobrá kombinace je zárukou, že vám to bude slušet v každé situaci.

Jolana z Ulice je důkazem toho, že ani slušivé kousky vám nemusí ubrat na komfortu, právě naopak. Když totiž zvolíte ty správné materiály a vybalancujete příznivou cenu spolu s udržitelností oblečení, můžete si výskat. Oblečení, které vám sluší a ve kterém se cítíte pohodlně, je totiž tou nejlepší volbou.

Své o tom ví také Vanda, která by slušivý styl oblékání po své matce i zdědila. Co jí však chybí, jsou finance. 

Marie - Jitka Smutná, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Jolana vyvažuje usedlý šatník Marie

Marie je svérázná žena, která sází na svou intuici. Od nikoho si moc nenechá kecat do života. Avšak co se oblečení týče, klidně by si od Jolany mohla nechat poradit. Na rozdíl od Jolany to Marii tolik nesluší. Ta sází na delší trika, halenky a tuniky usedlejších barev.

Je více praktická, a proto řadu oblečení nosí do té doby, než se jí roztrhá. I přesto, že je móda moc nespojuje, Marie a Jolana k sobě patří. Za svůj společný život prošly ty dvě řadou zkoušek, z nichž nejtěžší je právě Vanda. Co jim zase přichystá? Podle neustálých schůzek s Luďkem se má Jolana i diváci u televizních obrazovek na co těšit. 

Zdroj článku:
  • autorský text