Jiří Langmajer: Jak se během let změnil z hýřícího donchuana v prima chlapa?

Jiří Langmajer: Jak se během let změnil z hýřícího donchuana v prima chlapa?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Především u ženského publika oblíbený „Langoš“ nebyl vždycky takový pohodář, jak navenek působí. Byly doby, kdy jeho život provázely divoké večírky v obležení žen. Úspěch mu tak trochu stoupnul do hlavy. Navštěvoval i psychiatra. Jak jednal s novináři a která žena jej změnila?

Jiří Langmajer vstoupil do povědomí diváků už v době studií na Pražské konzervatoři v roli učně Slamáka v televizním seriálu Třetí patro. O dva roky později na české diváky zapůsobil coby vojín Kouba ve filmu Copak je to za vojáka. A kariéra oblíbeného herce se mohla rozjet. Na řadu přišly filmy jako Kamarád do deště, Návrat idiota, Snowboarďáci, Doktor od jezera hochů, Národní třída nebo nejnovější Bábovky z pera spisovatelky Radky Třeštíkové. 

Langoš je ale nejvíce hrdý na divadelní role. Aby ne, je také držitelem ceny Thálie za roli Caliguly. Sám přiznává, že kdysi svůj divadelní úspěch bral až moc vážně: „Když mi zavolala novinářka, že by se mnou ráda udělala rozhovor, moje první otázka zněla: A kolik jste viděla mých představení?“ Pokud z redaktorky necítil výrazný zájem o jeho divadelní role, z rozhovoru nic nebylo. Nyní přiznává, že na své chování není příliš hrdý. 

S první manželkou má herec dvě dcery. Jeho druhou a osudovou ženou se stala v roce 2019 kolegyně herečka Adéla Gondíková, které přisuzuje zásluhy za to, jaký člověk je z něj dnes. Uvědomil si, že pokud se nezmění, milovanou ženu ztratí.  

Velká životní změna je na Jirkovi rozhodně znát. Patří mezi ty pány, kteří vypadají s věkem lépe a lépe. Však se podívejte sami do galerie.