Z geniálního komika Jerryho Seinfelda je dnes miliardář, táta tří dětí a tvůrce na Netflixu

Z geniálního komika Jerryho Seinfelda je dnes miliardář, táta tří dětí a tvůrce na Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Show Jerryho Seinfelda si nezískala popularitu jen v USA, ale po celém světě. Projekt otevřel Jerrymu dveře k dalším příležitostem a dnes je z něj boháč. Tatínek tří dětí ani ve svých 66 letech nezahálí a stále pracuje.

Mezi lety 1989 a 1998 byla Show Jerryho Seinfelda jedním z nejsledovanějších pořadů v Americe. Své příznivce si o pár let později našla i na našich obrazovkách, kdy roku 1997 získaly práva také české kanály. Genialita show spočívá v tom, že zde Jerry hrál sebe samého a s humorem sobě vlastním se potýkal s radostmi i strastmi každodenního života běžného Američana. Mezitím pracoval jako komik a dělal stand-upy. Jeho zvláštní humor si rychle našel spoustu nadšenců a fanoušků, později jej Comedy Central zařadil mezi 12 nejslavnějších komiků všech dob. Co ale dělal kromě stand-upů a po skončení show?

Po skončení sitcomu se vrátil do New Yorku a pokračoval ve stand-upech. V té době už měl rozpracované i další projekty. Objevil se v několika reklamách, ale později uvedl, že hraním se již živit nechce. Přesunul se za mikrofon, aby propůjčil svůj hlas postavám v animovaných filmech, ani to mu ale příliš dlouho nevydrželo. 

Raději se věnoval novému projektu, talk show s názvem Comedians in Cars Getting Coffee. Jeho nová talk show se natáčela v letech 2012 až 2019, přičemž v jejím průběhu byla zakoupena Netflixem, a tak jeho spolupráce se slavnou společností začala a ta trvá dodnes. Jerry se živí stále jako producent a režisér.

Kromě práce za kamerou se ale věnuje také psaní. Roku 2002 napsal dětskou knihu s názvem Halloween, podle některých zdrojů na nové knize pracuje právě teď. Zatím se ale neví, o čem publikace bude, ani do jakého žánru má být zařazena.

Co se jeho osobního života týká, mnoho let randil s různými ženami, s žádnou se však neoženil. Svou osudovou lásku Jessicu Sklar potkal až roku 1998. V té době byla ale jeho žena vdaná za jiného muže, se kterým se rozvedla a o rok později už nosila příjmení Seinfeld. Spolu s manželkou Jessicou má Jerry jednu dceru a dva syny. Manželé žijí na Upper West Side v New Yorku.