Jennifer Aniston hasila požár při předávání cen Emmy

Jennifer Aniston hasila požár při předávání cen Emmy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Letošní udílení cen Emmy se neslo ve skutečně komorním duchu. Televizní ocenění moderoval Jimmy Kimmer, ale ten se při živém přenosu nemohl opřít o podporu živého publika. Kdo nakonec posbíral ceny? A jak vznikl požár?

Hned první obálka večera způsobila požár

Když si Jimmy přivolal na pomoc s vyhlašováním prvního vítěze celého večera slavnou Rachel ze seriálu Přátelé, nikdo netušil, že se to trochu vymkne kontrole. Nejdříve spolu vtipkovali – byli totiž od sebe vzdálení ještě více, než je doporučených šest stop, a tak se dobře neslyšeli. Vzniklo několik legračních jazykových vtípků. Ze spojení „six feet,“ tedy doporučované vzdálenosti šesti stop, se stalo „sexy feet,“ kdy Jimmy herečce pochválil sexy nohy.

Potom desinfikovali obálku a přitom ji také „ošetřili“ ohněm. Předem připravená scénka se ale trochu vymkla kontrole. Jenn měla po ruce hasicí přístroj, se kterým pohotově obálku v připravené nádobě uhasila. Ta ale vzápětí opět vzplanula a herečka tak musela použít přístroj podruhé. I to by se dalo zvládnout. Poté ale chtěli ve své scénce pokračovat dál. Nádoba s papíry ale opět vzplála a zpoza kamery šlo slyšet: „Uhaste to.“ A tak Jennifer hasila napotřetí, tentokrát již plameny šlehaly vysoko. Vše zvládla na jedničku a mohli pokračovat.

Nejmladší v historii

Nejvíce ocenění si připsala kabelová televize HBO. Kromě dalších oceněných si herečka jménem Zendaya odnesla cenu Emmy za ztvárnění role v seriálu Euforie. Jedná se o nejmladší herečku, která kdy tuto cenu získala. Ve svých 24 letech si tato dřívější dětská hvězda dovolila porazit i již zmíněnou Jennifer Aniston. Za nejlepší herecký výkon byl odměněn Jeremy Strong - a jeho Boj o moc vyhrálo i nejlepší drama.

Mezi další oceněné se zařadil seriál Watchmen nebo komediální počin Schitt´s Creek.