Jedna role – více herců. Tyhle filmové a seriálové postavy byly ztvárněny nejednou celebritou

Jedna role – více herců. Tyhle filmové a seriálové postavy byly ztvárněny nejednou celebritou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Existuje mnoho důvodů, proč byli herci nahrazeni. Některé hvězdy „převezmou“ postavu poté, co dojde ke konfliktům s původním hercem. Někdy celebrita nesouhlasí se scénářem a odchází z vlastní vůle. Následující seznam ukazuje příklady, kdy si jednu a tu samou roli zahrálo více herců a hereček.

„The Mountain“ ve Hře o trůny

Gregor Clegane, lépe známý pod jménem „The Mountain“ byl ztvárněn hned třemi různými herci. V první sezóně ho hrál Conan Stevens. Ve druhé sezóně byla jeho postava přepracována a Ian Whyte převzal tuto roli. Whyte ale byl moc hubený pro charakter, který má přezdívku „Hora“. Proto se od třetí řady objevil Strongman Hafþór Júlíus Björnsson. Ten tuto roli hrál až do konce seriálu.

Rebecca Connor v seriálu Roseanne

Nejstarší dcera Rebecca byla původně obsazena Alicií Goransonovou a hrála ji do páté sezóny. Poté show opustila, jenže do osméu série se vrátila. V šesté a sedmé řadě byla Rebecca představena Sarah Chalkeovou, která se znovu vrátila v deváté řadě. A aby toho nebylo málo, Goransonová se poté vrátila do remakeu „The Connors“

 

Hulk ve filmech od roku 2003 až k Avengerům

V roce 2003 byl Hulk (nebo aspoň jeho ne zelený a méně naštvaný stav) ztvárněn Ericem Banem, jenže byl nahrazen Edwardem Nortonem v pokračování z roku 2008, když Marvel znovu získal práva na tuto postavu. Marvel se rozhodl znovu přepracovat Hulka a Mark Ruffalo převzal rychle naštvanou superpostavu.

Victoria ve Stmívání

V prvních dvou filmech byla Victoria ztvárněna Rachelle Lefevreovou. Pro třetí díl byla ale nečekaně nahrazena Brycou Dallas Howardovou. Lefevre uvedla, že ji „ohromila“ zpráva, že již nebude součástí této filmové řady. Sama prohlásila, že: „Odmítla několik dalších filmových příležitostí a v souladu se svými smluvními právy přijala pouze role, které by zahrnovaly velmi krátké natáčení“. Přesto byla propuštěna.

Vivian Banks ve Fresh Prince of Bel-Air

Janet Hubert-Whittenová hrála první Vivian Banks v populárním seriálu „The Fresh Prince of Bel-Air“, ale po třetí sezóně byla nahrazena Daphne Maxwell Reidovou. Odchod Whittenové z show byl kontroverzní a byl způsoben sporem s Willem Smithem. Tento spor se drží až do dnes. Alfonso Ribiero sdílel v roce 2017 na Facebook fotografii celého haereckého obsazení a Whittenová si v komentářích rýpla. Nejspíše se ani neobjeví v letošním remakeu.