Jedna rodina: Seriál je plný dětí, některé tváře určitě divákům nejsou cizí

Jedna rodina: Seriál je plný dětí, některé tváře určitě divákům nejsou cizí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve velké seriálové rodině je dětí hned pět, ale díky vztahovým propletencům se potkávají všechny děti jen zřídka jako třeba na rodinné oslavě. Nejstarší Martina už řeší napůl starosti dospělých a nejmladší je její nevlastní bratr Mikeš, který se sotva na světě rozkoukává.

Martina

Denisa Biskupová má velmi mladistvý vzhled, a tak přestože je jí 22 let, v seriálu o velké rodině hraje sedmnáctiletou Martinu, která má před maturitou. V seriálu své rodiče (Petru a Filipa) trošku šokovala tím, že se o jejím příteli dozvěděli až v okamžiku, kdy si nechala napsat antikoncepci. Ale ani tehdy jim o svém životě moc říct nechtěla. Martina si prožívá malé období vzdoru, kdy si hledá vlastní cestu životem a přílišná péče rodičů ji spíše otravuje. S Karlem, novým partnerem matky, vychází dobře a s macechou Norikou je spíše jako sestra, protože jsou si blízké věkem.

Denise byla v minulosti z rolí, které ztvárnila, blízká Jitřní záře, protože obdivovala její odvahu změnit svůj život, a to i navzdory odloučení od rodičů a sourozenců. Postava Martiny ji také není cizí a uvádí, že v pubertě to neměla moc jednoduché a trochu zbytečně si komplikovala život.

Se střídavou péčí žádnou osobní zkušenost nemá, ale myslí si, že to musí být hodně náročné pro děti i pro rodiče. Seriál Jedna rodina považuje za velice zábavný a také poučný.

Denisa Biskupová jako Martina, zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Vašek

Jejího třináctiletého bratra Vaška hraje Sebastian Pöthe. Ten sice moc známý není, ale před kamerou je od pěti let a objevil se třeba v seriálu Osada a v epizodních rolích dalších seriálů. Zahrál si i v pohádce Princezna zakletá v čase 2., práci má i v dabingu a v divadle.

Sebastian má rozvedené rodiče, ale střídavou péči by určitě nechtěl. I přesto, že ho herectví baví, ještě netuší, zda by to chtěl dělat jako profesi.

Johan

Osmiletého Johana hraje Oliver Vyskočil. V seriálu je synem Kláry a Karla. Nemá to jednoduché, protože Klára je velice svéhlavá a není úplně fanouškem střídavé péče.

K filmu ho přivedli sourozenci a ty zase děda, který pracoval jako kaskadér. Oliver by chtěl rozhodně v hraní pokračovat a ani práci kaskadéra nezavrhuje. Jeho snem je role v pořádném akčním filmu, jako je Mission Imposible. Ve střídavé péči by rozhodně být nechtěl.

Eliška

Starší sestrou Johana je jedenáctiletá Eliška, která velice silně cítí, že její matka je nešťastná. Hraje ji Lotti Töpfer. Eliška je v seriálu nadějnou tanečnicí, a právě to Lotti na herectví učarovalo, že si může zkusit věci, které nezná.

Lotti s herectvím začíná a z natáčení je nadšená. Ani ona by ve střídavé péči být nechtěla.

Lotti Töpfer a Oliver Vyskočil jako Eliška a Johan, zdroj: TV Nova
Zdroje článku:
  • Press kit TV Nova,
  • autorský článek