Jana Sováková z Ulice má dnes narozeniny. Že vůbec nevypadá na to, že jí táhne na padesát?

Jana Sováková z Ulice má dnes narozeniny. Že vůbec nevypadá na to, že jí táhne na padesát?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V Ulici začínala, končila i se do ní později vracela. Řeč je o herečce Janě Sovákové, která 29. října oslaví své 46. narozeniny. Herečce přejeme vše nejlepší a snad i rozvinutější dějovou linku. 

Postava Ingrid z Ulice se v průběhu děje měnila 

Herečka Jana Sováková, která v Ulici působí už od samého začátku, rozhodně nemůže říct, že by si se svou postavou Ingrid v seriálu nic neužila. Opak je totiž pravdou. Postava Ingrid totiž patří k těm komplikovanějším, které se v Ulici postupem času vybarvují a mění své názory a postoje. Jak si totiž můžete ze začátků Ulice pamatovat, byla Ingrid mrcha.

Ke svému okolí se nechovala hezky a žila s mafiánem, s nímž si plánovala krásný život v zahraničí. Jenže o něj přišla při přestřelce, při které měl zemřít Lumír Nykl. I ten byl ve svých začátcích na špatné straně. Ztrátu své lásky nemohla Ingrid dlouhou dobu přenést přes srdce.

Dokonce byla i na vozíku, ze kterého ji dostal kadeřník David. Toho Ingrid milovala a on ji také. Problém byl v tom, že duše kadeřníka Davida byla nespoutaná a spoutat se nenechal ani od Ingrid.

Martin Dejdar jako kadeřník David, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Ačkoliv David s Ingrid nezůstal, posunul ji v životě o kus dál. Od Lumíra Nykla koupil kadeřnictví, které pak Ingrid věnoval. Ta pak byla jeho majitelkou a zároveň i vedoucí. Postava Ingrid se pak začala měnit k lepšímu. Na chvíli se v Ulici dokonce odmlčela, aby do ní o pár let později znovu naskočila v plné síle.

S Ingrid z Ulice to nevypadá moc dobře, rozvine se ještě nějak její děj? 

Návrat Ingrid do Ulice byl pro diváky příjemným zpestřením. Herečka Jana Sováková se ukázala ve skvělé formě a mohla se naplno zakousnout do nelehké role, která ji čekala. Její návrat souvisel se smrtí Světlany Nyklové, kterou jen velmi těžko zpracovávala.

Do smutku se navíc nemohla ponořit úplně, protože musela být silná pro Lexíka, který ztratil mámu. Vzhledem k tomu, že Světlana s Ingrid trávila v Málkově spoustu času, byl na ni Lexík zvyklý. Chvíli to pak vypadalo, že bude Ingrid tvořit pár s Lumírem, dokonce se k sobě nastěhovali. Později však zjistili, že se k sobě nehodí a že bude lepší, když zůstanou jen dobrými přáteli. Ingrid nicméně zůstala u Lumíra bydlet. 

Tímto se děj Ingrid upozadil. V seriálu Ingrid teď funguje jako prostředník mezi Kateřinou, se kterou si dobře rozumí, a Lumírem, se kterým si rozumí ještě více. Je tady pro Lexíka, ale tím rozsah její postavy v seriálu končí. Bude mít Ingrid ještě co hrát? Nebo se ze seriálu časem vytratí?

Najdou jí scenáristé například chlapa? Jak to bude s jejím bydlením, když se Kateřina s Lumírem rozhodnout spolu bydlet? A budou spolu vůbec bydlet vzhledem k tomu, co teď provádí Lexík? Nezbývá nic jiného, než si na to všechno prostě počkat. 

Zdroj článku:
  • Autorský text