Zapříčiní Jakubův konec románku s Karlou jeho definitivní odchod ze seriálu Ulice?

Zapříčiní Jakubův konec románku s Karlou jeho definitivní odchod ze seriálu Ulice?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když se v Ulici objevila postava Jakuba Štěpánka, diváci mohli tušit, že nějakým způsobem ovlivní život rodiny Marečkových. V té době ale ještě netušili, o co mu jde. Jakub se zapletl s Karlou, ale ta poměr teď ukončila. Znamená to zároveň i konec herce Jana Mansfelda v Ulici? 

Konec nebude tak jednoduchý, jak si Karla malovala

Je jasné, že dlouhá dějová linka v Ulici herci Janu Mansfeldovi není souzena. Nebo se přinejmenším v Ulici nezdrží tak dlouho, jako v ní působí jiné kmenové postavy. Jeho role sice nebyla epizodní a zaručeně byla pro děj v seriálu zásadní, podle všeho to však vypadá, že po prázdninách už se v Ulici objevovat nebude. Na diváky čekají poslední díly před prázdninovou pauzou. Vyjasnit se musí spoustu věcí, například zrušená svatba Magdy nebo nemoc Gábiny. Diváci také určitě chtějí vědět, jestli Karlina nevěra praskne. Bude konec románku s Karlou pro Jakuba znamenat i konec v Ulici? Nejspíš ano, ale jeho závěr určitě bude zajímavý. 

Jakub s Karlou (Jan Mansfeld, Markéta Stehlíková), Zdroj: TV Nova

Diváci už teď hádají, jak se s nimi Jakub rozloučí

Diváci Ulice už teď nejspíš tipují, jak se s nimi postava Jakuba v Ulici rozloučí. Po tom, co už s ním Karla nechce nic mít, mu nic jiného než konec nezbývá. Jenže on to Karle nedá zadarmo. Podle náznaků je už teď jasné, že to Karle nějak zkomplikuje. Třeba se záměrně prořekne, aby se Karlino okolí dozvědělo, jakého člověka to má vedle sebe. Nebo bude Karlu dál obtěžovat otravnými SMSkami a ta se z toho zhroutí.

Ale vzhledem k tomu, že je Jakub dost vyšinutý a Karla je policejní vyšetřovatelka a vyjednavačka, docela by na Jakuba seděl pokus o sebevraždu. Třeba se rozhodne Jakub skočit z výškové budovy a Karla mu to bude muset vymluvit. A nejspíš se Jakub postará o to, aby při tom měl pozornost i dalších členů rodiny Marečkových. 

Zdroj článku:
  • Autorský text