Oblíbený mladý herec a zápasník Jakub Štáfek z Ulice: S příchodem dcery nabral jeho život úplně jiný směr

Oblíbený mladý herec a zápasník Jakub Štáfek z Ulice: S příchodem dcery nabral jeho život úplně jiný směr
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Stalo se mu to, co se stane většině mladých mužů s příchodem prvního potomka. Přišlo uklidnění a vyrovnanost. A také totální přehodnocení životních priorit. Rázem pro něj přestal být důležitý jakýkoliv sportovní zápas v televizi nebo posezení u piva. Co je pro něj nejdůležitější, zjistil s narozením své dcerky letos na jaře.

Jakub Štáfek byl donedávna mladý floutek, který si rád užíval života, poseděl s kamarády v hospodě a neměl žádné velké starosti, nebo si je z ničeho nedělal. To se ale změnilo v okamžiku, kdy potkal svou vyvolenou, která mu ukázala, že žít se dá i jinak. 

„Dostal jsem se do stadia, kdy ani snad nepotřebuju koukat na fotbal, radši čas trávím s rodinou...“

Se svou osudovou ženou, vizážistkou Dominikou Doležalovou, se poznali při natáčení kriminálního seriálu Specialisté, ve kterém Jakub Štáfek ztvárnil postavu kapitána Panenky. Po tříleté známosti ji loni na jeho vysněném místě, a tím je Afrika, požádal o ruku. 

Jakub Štáfek

premiéra filmu Sebevražedný oddíl, Jakub Štáfek, Zdroj: Pavel Gwužď / nextfoto

Životní disciplínu a řád získal i díky tvrdým tréninkům boxu a zápasům MMA. Jak Jakub Štáfek prozradil v rozhovoru pro server reportermagazin.cz: „Spoustu věcí jsem si srovnal v hlavě. Kdekdo má pocit, že jsem si do té doby píchal herák, to vůbec, nějak extra špatně jsem na tom nebyl – ale stejně toho párty lajfu bylo příliš a chyběly mi životní cíle, díky kterým bývám vnitřně spokojenej. Do té doby jsem buď točil, nebo trávil čas v hospodách u piva, což mě pomalu přestávalo bavit a nazrával čas na změnu.” Rovněž dodal: „Dostal jsem se do stadia, kdy ani snad nepotřebuju koukat na fotbal, radši čas trávím s rodinou.“

Je vidět, že Jakub Štáfek nemluví na prázdno. Získal již dva tituly, jeden v boxu a druhý v MMA. Rodině a trávení času s ní dává přednost před ledajakými mládeneckými radovánkami, avšak důležitý fotbalový zápas si nenechá ujít nikdy. 

Zdroj: