Jaké strasti v těchto dnech prožívají hvězdy seriálu Slunečná?

Jaké strasti v těchto dnech prožívají hvězdy seriálu Slunečná?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Erika se vrací zdrcená z nemocnice s velice špatnými zprávami o Tomášovi. Nejenže má zlomené obratle, bohužel úraz zasáhl i mozek, na kterém se mu objevil otok. Což pro něj může znamenat trvalé následky. Janek se za něj přimluví u známého profesora Vopálenského, který by mu snad dokázal pomoct. Co se mu ale nelíbilo, byl rentgen, proto se sebou profesor přiváží i dalšího specialistu na úrazy páteře. Bohužel ani zprávy z hospody nejsou příznivé. Rokyta donesl chlapům, že Tom žádnou naději nemá a doktoři jen mlží. A tím špatné časy na statku zdaleka nekončí.

Škodná ve Slunečné

K Popelkovým dorazila další kontrola z hygieny. Podezření nejprve znovu padá na Julčinu matku, ale nakonec i Týna usoudí, že takových věcí, jako rozsekat sekerou ohradu, by ani její matka nebyla schopná. 

Týna si ze začátku byla jistá tím, že je u nich všechno v nejlepším pořádku, ale hygienička ji tentokrát vyvedla z omylu. Našli tedy jen nejasnosti ve skladování potravin a nemá to znamenat žádné další následky.

Někdo schválně poničil na několika místech ohradu, aby z ní krávy mohly utéct. Jedna z nich, Týny oblíbená Pomněnka, si bohužel při pádu ze srázu zlomí nohu a veterinář ji musí nechat utratit. Vilda s Karolínou načapou několik chlapů, jak se snaží přeřezat lana v lanovém centru. Naštěstí je vyruší a odeženou. 

Kdo za tím stojí tentokrát? 

Roman, o kterém si nejprve Janek myslel, že chce ublížit jemu, ale od pomsty přes Týnu to není až tak daleko. Jakoby Janek i tak neměl starostí dost. Pořád pátrá po zmizelém otci. Vypadá to, že v únosu má Roman také prsty. 

Janek rozmluví Týně, aby zavolala policii, protože by se věc stejně dostala k Romanovi a ten by to jako novopečený starosta Slunečné zametl pod koberec a škodil by bez ostychu dál. Janek tedy spřádá plán, jak vrátit útok. Okolo statku nenápadně nainstalují fotopasti a čekají, až se škodná sama chytí do lsti. Plán se vydaří, i když ohrada s kravami je zničena znovu. 

Avšak Janek tentokrát vytře Romanovi zrak, když mu na stůl předhodí fotky s usvědčujícím materiálem, na kterých Pupík seká do ohrady. Pohrozí mu navíc, že pokud nepřestane škodit statku, bude to řešit ne policie, ale Viktor. Romanovi jen sklapne brada, ale Janek s Týnou by se na klid rozhodně těšit neměli.