Jak žije kapitán Picard ze Star Treku? Co čte svým fanouškům na sociální síti?

Jak žije kapitán Picard ze Star Treku? Co čte svým fanouškům na sociální síti?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Slavný generál hvězdné lodi Star Trek před pár dny oslavil osmdesátku. Jak dnes žije a kde můžeme jeho klidný herecký výkon v nejbližší době obdivovat? Osmdesátiletý Patrick Stewart přišel na chuť sociálním sítím.

Vitální osmdesátník

Možná jste již slyšeli o tom, jak se každý den slavný představitel kapitána Picarda z hvězdného Star Treku přihlásí tu z pohodlí svého obýváku, tu z lavičky venku, a každý den, již něco přes 80 dnů, čte svým čtenářům sonet. Co že si to vybral za dílo, aby potěšil nejen milovníky poezie, ale i běžné uživatele sociálních sítí? Každý den sahá po obsáhlé knize Williama Shakespeara, ve které jsou jeho sonety. Osmdesátý sonet dokonce předčítal v předvečer svých vlastních osmdesátých narozenin. Jeho sociální sítě mají miliony sledujících, a tak je jasné, že každodenní chvilkou poezie nikoho neurazí, ale spíše potěší.

Knihou zpříjemňuje karanténu miliónům lidí

Čtením krátkého sonetu denně se tak každý den hlásí svým fanouškům, kterým zpříjemňuje koronavirovou karanténu a období, kdy je nutné se trochu více izolovat. Ideální čas pro trochu četby, není-liž pravda? Možná i vy se zamilujete do jeho klidného a sametového hlasu.

V kině i televizi

A pokud vás poezie starého mistra pranic nebere, podívejte se na další projekty Patricka Stewarta. Letos v říjnu se můžeme těšit na animák Dračí země, kde namluvil jednu z postav. Stanice CBS si stále hýčká svůj poklad a letos i příští rok bude vysílat díly seriálu Star Trek: Picard. Sci-fi seriál se posouvá v ději dopředu a začíná v místě, kdy je kapitán Picard již v důchodu a ztrácí víru ve flotilu. Situace se však změní, když jej na jeho francouzském vinohradu navštíví mladá dívka, která odkrývá svůj původ. Kapitán opět zasedne do svého proslulého křesla.

Kapitán Picard si žije s lehkostí sobě vlastní. Jste i vy fanouškem Patricka Stewarta na sociálních sítích?