Jak vypadali herci ze Slunečné za mlada

Jak vypadali herci ze Slunečné za mlada
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Slunečná je seriál, který můžeme vídat na TV Prima. Během této doby si získal velkou oblibu a není se vůbec čemu divit. Charismatičtí herci, kvalitní zápletky, milostné drama. Tohle vše přitahuje televizní diváky jako magnet. V tomto článku se společně podíváme na to, jak oblíbeni herci vypadali za mlada.

Filip Blažek

Filipa známe ze seriálu jako Tomáše Buriana, který je rozený kovboj a pracuje na statku sester Popelkových. Pracuje a stará se vlastně o celý statek, nejen o koně. Jako mladého jsme ho mohli znát jako blonďáka s bohatou hřívou. V té době si Filip Blažek zahrál v několika českých pohádkách jako například Nesmrtelná teta nebo v romantickém dramatu Andělská tvář.

Jan Šťastný

Jaroslav Kohout je náš známý profesor, který ví všechno a ke všemu má vhodný komentář. Nikdy nezapomene na nějaký citát, který by mohl dodat a některé jeho hlášky patří k těm legendárním, které můžeme v seriálu Slunečná vidět. Jan Šťastný se zrovna moc nezměnil během let, tedy pokud opomeneme nějakou tu šedinu nebo vrásku. Jako profesor v seriálu prošel jistou změnou, která napomohla jeho tak trochu stařecké vizáži.

Barbora Jánová

Vypočítavá sestra Týny, to je Sylvie. Barboře je 32 let a v současnosti vypadá velmi mladě a atraktivně. Během svých mladších let vypadala spíše jako příznivec gotického stylu nebo punku. V nedávné době jsme mohli Barboru vídat v reality show Survivor, kde velmi rychle vypadla ze soutěže.

Na následujícím videu si můžete prohlédnout všechny své hrdiny na fotografiích:

Lucie Benešová

Lucie si zahrála v seriálu Rózu. Pracuje v hospodě a její začátky nebyly vůbec jednoduché. Ve videu na fotkách ji můžeme vidět jako mladou dívenku. V současnosti je Lucii Benešové 47 let a stále se věnuje své herecké kariéře.

Václav Knop

Václava můžeme ze seriálu znát jako Zdeňka Vacka. Herci je aktuálně přes 70 let a stále se drží ve výborné formě. Můžeme ho znát z dřívější doby ze seriálu Hospoda. V seriálu Hospoda hrál pana domácího a tělocvikáře.

Eva Burešová

Naše hlavní hvězda Kristýna Popelková. Je velmi mladá, má teprve 28 let a stále si zachovává svůj mladistvý zjev. Tudíž si u ní nemůžeme všimnout výraznějších změn. Stále je velmi krásnou a mladou slečnou.

Marek Lambora

Další hlavní hvězdou seriálu Slunečná je Marek Linhart mladší. Markovi je 26 let, tudíž patří k mladším ročníkům v seriálu a pro mnoho žen je právě jejich idolem. Komu by se nelíbil mladý bohatý kluk, který si přijel pro svou princeznu na venkov. Na níže přiloženém videu si můžeme všimnout jeho dětské fotografie, kde pravděpodobně vyhrál nějaké ocenění.

 

Zdroj: