Jak vypadají Lorelai a Rory ze seriálu Gilmorova děvčata 20 let od natáčení?

Jak vypadají Lorelai a Rory ze seriálu Gilmorova děvčata 20 let od natáčení?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Svobodná matka Lorelai a její dcera Rory žijí v krásném městě Stars Hollow. Bohužel se ale v malém městě nic neutají, a tak jejich komplikované vztahy s partnery nebo přáteli probírají občas i všichni sousedé, nebo dokonce rodiče Lorelai. Jak dnes Gilmorky vypadají?

Sarkastická matka

Lorelai Gilmorová, sarkastická a vtipná matka Rory, se ve skutečnosti jmenuje Lauren Graham a pochází z havajské Honolulu. Letos bylo této herecké dámě 53 let a nutno přiznat, že vypadá skutečně báječně! Před Gilmorkama se objevovala v seriálu Právo a pořádek. Když v roce 2007 natáčení seriálu Gilmorova děvčata skončilo, ihned naskočila do dalšího projektu – dostala jednu z hlavních rolí v seriálu Famílie. V současné době ji můžete vidět v seriálech Zoe´s Extraordinary Playlist nebo The Mighty Ducks.

Ukecaná dcera, co si dokáže poradit

Rory rozhodně nepatří mezi holky, co by stály v koutě. Je tou nejlepší dcerou odvážné Lorelai, a svou proříznutou pusou i vtipem si dokáže poradit v mnoha životních situacích. Dabovat nebo titulkovat její herecký výkon v Gilmorkách musela být skutečně sáhodlouhá práce! Její herecká představitelka, Alexis Bledel, pochází z texasého Houstonu a v září oslaví 39 let. Mohli jste ji vidět ve filmech Sin City, Konspirátor nebo Nezapomeň na lásku.

Čtěte také: Kam se poděly ženy z Dallasu: Pamela pohádkově zbohatla, Sue Ellen nestárne

Po skončení Gilmorek se objevila v seriálu Pohotovost nebo Šílenci z Manhattanu. Poslední tři roky je jejím největším projektem seriálové sci-fi drama Příběh služebnice, což je adaptace klasického románu spisovatelky Margaret Atwood. Příběh o totalitní společnosti, která je ovládána zvráceným režimem, pojednává o sexuálním otroctví žen v dystopickém Gileádu.

Jak vypadají seriálová matka s dcerou 20 let od začátku natáčení seriálu Gilmorova děvčata? Podívejte se do naší fotogalerie! Také jste patřili mezi fanoušky Gilmorek?