Doktoři z kamenické nemocnice se objeví ve vánoční pohádce České televize. Kdo z Ordinace v růžové zahradě se v ní objeví?

Doktoři z kamenické nemocnice se objeví ve vánoční pohádce České televize. Kdo z Ordinace v růžové zahradě se v ní objeví?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Česká televize si společně s německou televizí TV Kika a slovenskou RTVS půjčila Zámek Frýdlant a Hrad Pernštejn pro natáčení nové pohádky. Objeví se v ní i dva lékaři ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

Letos na Vánoce odvysílá České televize premiéru zbrusu nové pohádky s názvem Jak si nevzít princeznu. Režisér Karel Janák s obsazením samými skvělými herci a herečkami nešetřil, a tak se v pohádce můžou diváci těšit například na Danielu Kolářovou, Naďu Konvalinkovou, či Ivu Janžurovou, která těsně před začátkem natáčení oslavila své osmdesátiny. Objeví se v ní také dvě postavy z oblíbeného seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, Patrik Děrgel a Anna Kulovaná, kteří si natáčení více než užili. Do jakých rolí je tvůrci pohádky tentokrát pasovali, se diváci dozví při pojídání kapra a bramborového salátu za několik měsíců. Uvidí také Marka Adamczyka, Annu Fialovou a skupinu historického šermu Páni z Kolína.

 

 

Královnu si zahraje německá herečka Sonsee Neu a po jejím boku bude stát, coby král, Miroslav Táborský. Pro účely natáčení na nádvoří zámku Frýdlant vyrostly i dvě sochy s podobiznami hlavních hrdinů pohádky. Kdo byl největším překvapením, byly sudičky v podání již zmíněného hereckého tria, Daniela Kolářová, Naďa Konvalinková a Iva Janžurová. „Musím říci, že mě tyto milé dámy, které v pohádce hrají kladné postavy sudiček, neustále překvapovaly svou vitalitou. Bravurně zvládaly nejen neskutečné množství strmých schodů v palácích, kamenité cesty i nádvoří hradů Frýdlant a Pernštejn, kde se točily scény v interiéru, ale i lesní a skalní cestičky nebo soutěsky,“ prozradil Miroslav Horáček, šéf skupiny šermířů Páni z Kolína.

Zdroj: