Teorie velkého třesku skončila 12. sérií. Na kolik peněz si herci přišli a co s nimi bude dál

Teorie velkého třesku skončila 12. sérií. Na kolik peněz si herci přišli a co s nimi bude dál
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Teorie velkého třesku patří mezi nejznámější a nejikoničtější seriály moderní doby. Po finální 12. sérii se ale herci po více než 10 letech vydají každý svou cestou. Jaké mají mezi sebou herci vztahy, kolik jim seriál vynesl a kam jejich životy směřují teď? To vše vám prozradíme!

Pro fanoušky seriálu může být neuvěřitelné představit si naši známou partu přátel jinak, než tak, že spolu každý týden večeří, znají se spoustu let a vědí o sobě všechno. Také že se herci znají opravdu dlouho, první série se začala natáčet v roce 2007 a po 279 epizodách se nakonec budou muset rozloučit. Po tak dlouhém společně stráveném čase by ale aspoň někteří z nich mohli zůstat v kontaktu.

Kdo zůstane přáteli a kdo se naopak vydá jiným směrem?

Je známé, že Jim Parsons (Sheldon) a Johnny Galecki (Leonard) si ve svých rolích opravdu sedli a mají dobrý vztah i ve skutečném životě. Doufáme tedy, že by jejich vztah mohl vydržet i po konci seriálu a budou se dále vídat. Také se Jim Parsons zmínil, že mu bude chybět Simon Helberg (Howard), se kterým se v zákulisí často bavili a také spolu tak prožili několik let. Johnny Galecki se velmi sblížil s Mayim Bialik (Amy), se kterou si již dříve zahrál v seriálu Kvítko (Blossom).

Čtěte také: Teorie velkého třesku: 12 nejzajímavějších faktů ze zákulisí

Bylo tu ale spoustu spekulací o vztahu Mayim Bialik a Kaley Cuoco (Penny), které se prý měly před kamerami hádat a ostatní je museli dokonce držet od sebe. Tento výrok ale Bialik vyvrátila a řekla, že si jsou všichni velmi blízcí a panuje mezi nimi vždy přátelská atmosféra.

Kolik si rolí v seriálu herci vydělali?

Herci Teorie velkého třesku patří mezi ty nejvíce placené. Ne vždy to tak ale bylo. Ze začátku se jejich výplata pohybovala pouze v pěticiferných číslech. V posledních sériích už pětice hlavních postav (Sheldon, Leonard, Raj, Howard a Penny) vydělávala milion dolarů za každou epizodu. V roce 2017 se ale rozhodli věnovat 100 000 dolarů z jejich platu představitelkám Amy a Bernardette, které předtím vydělávaly 200 000 dolarů, což bylo v porovnání s hlavními postavami o dost méně.

Co s nimi bude teď?

Samozřejmě, že budou všichni pokračovat dále v herectví a jejich práci. Parsons se podílí na tvorbě prequelu k Teorii velkého třesku: Malý Sheldon, která má zatím skvělé recenze. Navíc společně s Bialik připravují nový seriál Carla, kde hlavní roli bude mít právě Bialik. Galecki má také skvělé novinky. Ve stejný měsíc, kdy skončila poslední série, herec oznámil, že s přítelkyní Alainou Meyer očekávají jejich první dítě.

Všichni ale díky zkušenosti z Teorie velkého třesku mají jistě spoustu nabídek a můžeme doufat, že je zase brzy někde uvidíme.