Jak se herci vypořádali s natáčením žhavých scén

Jak se herci vypořádali s natáčením žhavých scén
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Natáčení vášnivých sexuálních scén už patří k filmové a seriálové tvorbě a herci to berou jako součást své profese, kterou musí zvládnout. Na druhou stranu právě díky takovým scénám se z herce či herečky může přes noc stát hollywoodský symbol erotiky. Sharon Stone by o tom mohla vyprávět.

Pojďme si připomenout některé dosud neokomentované herecké zážitky během scén, kdy nesli herci doslova kůži na trh.

Emilia Clarke v jednom zábavném pořadu, jehož byla hostem, zmínila své erotické scény. Když začala hrát v seriálu Hra o trůny, nebyla zkušenou herečkou a nahoty bylo v seriálu hodně. V epizodách, kdy byla domluveným sňatkem prodaná, měla natáčet několik pikantních scén s Jasonem Momoou. Herečka popsala, že z ní nervozita opadla v okamžiku, kdy se herec obnažil. Pro takové scény si herci nasazují něco, čemu říkají ponožka. Jde o jakousi zástěrku, která skryje to, co má a divák nic nepozná. A urostlý drsňák Jason Momoa si vybral křiklavě růžovou zástěrku. Emilia se tak místo trémy musela ovládat, aby se během vášnivých scén nesmála.

Zdroj: Autor: Tinseltown / Shutterstock

• Trapně se při natáčení cítil mladý fešák Jess Metcalfe, kterého si určitě vybavíte jako zahradníka, který se staral o zahradu (a nejen o ni) jedné ze Zoufalých manželek Gabrielle Solis. Tu si zahrála atraktivní Eva Longoria. Během intimních scén se herec sice snažil se moc nevžít do role, ale Eva se mu prostě tak moc líbila, že to rozhodně nikdo ze štábu nemohl přehlédnout.

• Když točila své první sexuální scény Jennifer Lawrence, sáhla po osvědčené metodě a zklidnila se silným drinkem. To zafungovalo tak dobře, že se svým hereckým partnerem Chrisem Prattem se nestyděla po natáčení probírat, zda byla dostatečně dobrá.

A urostlý drsňák Jason Momoa si vybral křiklavě růžovou zástěrku.

• Pro Michelle Williams byly sexuální scény s Ryanem Goslingem v Blue Valentine tak nepříjemné, že se po natáčení odreagovávala hlasitou hudbou a křikem. A to už nebyla žádná dorostenka, ale bylo jí 30 let a Ryan je fešák. Jen herečce se prostě jako partner pro intimnosti nelíbil.

• Na druhé straně, Ryan Gosling řekl, že zažil velké rozpaky během natáčení filmu Bláznivá, ztracená láska.

Ve filmu hraje Ryan roli playboye Jacoba Palmera, který se rozhodl dohlížet na nešťastného Cala (Steve Carell). V jedné scéně se Jacob před Calem objeví úplně nahý. Později herec odhalil, že to vůbec nebylo jednoduché se takto zblízka ukázat před jiným mužem a považuje tuto scénu za jednu z nejobtížnějších.

• Na své první žhavé natáčení vzpomíná s úsměvem i herec Dave Franco. Ráno v den D se probudil a na zadku, který měl ten den ukazovat světu, se mu udělal enormní pupínek. Nestyděl se při natáčení, ale chvíli před tím, když diskrétně prosil maskérku, aby mu nalíčila zadek.

• Asi nejhorší zkušenost s natáčením žhavé scény si prožil začínající herec Christopher Mintz. V té době byl nezletilý a u natáčení musela být jeho matka.

• Pořádně se zapotil Ryan Reynolds během scény z filmu V cizí kůži. S odhalenou Olivií Wilde sklouzl jeho pohled na její poprsí a v ten okamžik zapomněl text. A nejzábavnější na celé věci je, že Olivia