„Jak jsem poznala vašeho otce“ opráší populární sitcom

„Jak jsem poznala vašeho otce“ opráší populární sitcom
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sedm let od finále „Jak jsem poznal vaši matku“ seriál nenechal tvůrce klidné. Je to definitivní, společnost Hulu na pokračování zakoupila práva a fanoušci se mohou radovat.

Pokud vám Robin, Barney, Lily a Ted chyběli, můžete rozeznít salvy. Natáčení spin-offu k vyprávění jednoho tatínka o tom, jak poznal matku svých dětí, které si nakonec vysloužilo slušných devět řad, bylo zahájeno již koncem prázdnin.Tentokrát se tak masivní série zřejmě nedočkáme, v plánu je pouze deset epizod, i když samozřejmě není všem dnům konec.

Společné fotografie z natáčení již byly zveřejněny, známe tak nové tváře sitcomu o hledání životní lásky, které se bude odehrávat v současnosti. Tedy v době, kdy nad tradičním randěním převládly seznamky a sociální sítě, možná dokonce sociální odloučení během pandemie. To bychom ale předbíhali, kolik toho bude mít děj společného s původním Jak jsem poznal vaši matku, to se zatím musíme nechat napínat. Jasné je ale obsazení, v hlavních rolích se objeví Hilary Duff, Chris Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Suraj Sharma nebo Kim Cattrall. Pro českého diváka tak vcelku neznámé mladé tváře. Matku ztvární Hilary Duff (Kráska mezi muži, Greta), která svého syna obohatí historkou, jak se setkala se svým otcem. Duff zároveň seriál produkuje. 

V řadách štábu jsou i osobnosti, které se podílely na původním seriálu. Jedná se přímo o tvůrce Cartera Bayse a Craiga Thomase, kteří tentokrát zaujali pozici producentů. Scénář pochází z dílny Isaaca Aptakera a Elizabeth Bergera, kteří společně pracovali mimojiné na seriálu Tohle jsme myThe Hollywood Reporter se svěřili, že jsou nadšení, že mohou dále nést pochodeň, do hlavní herečky vkládají velké naděje a zároveň potvrdili, že se příběh bude odehrávat v moderním New Yorku a samozřejmě se nebude týkat ničeho jiného než milostných strastí. 

Podle informací Deadline měl být scénář pilotního dílu hotový již v roce 2014, tenkrát o něho ale nikdo nejevil zájem. O datu premiéry zatím společnost Hulu nehovoří. 

 

Zdroj:

  • autorský text