Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal vašeho otce“ si zahraje hlavní roli Hilary Duffová. Překvapení ale je, že nepůjde o historku Tracy, jak poznala Teda, ale o zcela nový příběh.

Teoreticky to samé, ale jinak

Za prvé: Nová série „Jak jsem poznal vašeho otce“ neukazuje příběh Teda Mosbyho (Josh Radnor) a jeho Tracy (Cristin Miliotiová) z pohledu Tracy. Tato mylná zpráva se tvrdohlavě drží od doby, kdy se vysílalo finále sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“. Tam se totiž oznamovalo, že je v plánu spin-off z pohledu ženy.

Aspoň tento bod je pravda, nový seriál bude z pohledu ženy, ale tuto postavu zatím neznáme. Jde o Sophie (Hilary Duffová), která vypráví svému synovi, jak ona a její přátelé prošli v roce 2021 v New Yorku seznamováním a dalšími každodenními překážkami, a jak se nakonec setkala s jeho otcem. Někdo by mohl argumentovat, že se zde jedná pouze o kopii populárního seriálu, jenže vyprávět tento příběh z ženské perspektivy v modernějším New Yorku nabízí zajímavé možnosti.

Možná budou spojitosti s HIMYM

Jelikož se nová série odehrává také v New Yorku, tak je možné, že se dočkáme alespoň narážek na „Jak jsem poznal vaši matku“ – třeba na místa nebo události, které hrály důležitou roli v kultovní sérii. A kdoví, možná se jedna z hvězd originálu aspoň v jedné scéně objeví i v novém seriálu. To záleží hlavně na tom, zda tvůrci „HIMYF“ zvládnout přemluvit Josha Radnora, Cobie Smuldersovou, Jasona Segela, Neila Patricka Harrise nebo Alyson Hanniganovou na takovýto epizodní výstup.

Dosud však nebylo potvrzeno, zda a jak přesně se tyto dvě řady vzájemně propojí. Ale co je již oficiální: Byla objednána nejen pilotní epizoda nového seriálu, ale hned celá první sezóna, která se bude skládat z celkem deseti epizod.