Zestárla o 28 let, ale šibalský pohled jí zůstal. Roztomilá dcerka Robina Williamse z filmu Táta v sukni už ale natáčet nechce

Zestárla o 28 let, ale šibalský pohled jí zůstal. Roztomilá dcerka Robina Williamse z filmu Táta v sukni už ale natáčet nechce
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pamatujete si na sladkou hereckou hvězdu Maru Wilson z kultovního rodinného filmu Táta v sukni? Tato malá holčička je dnes již dávno dospělou ženou, která žije svůj život. Jak vypadá v dnešní době a v jakém snímku jsme ji mohli vidět naposledy? Podívejte se na úspěchy a život filmové hvězdy.

Dětská hvězda filmového plátna? Rozhodně ano

Jemné dětské rysy, roztomilý úsměv i líbivý hlásek. To jsou přesné rysy této malé holčičky z filmu Táta v sukni. Mara Wilson však zahrála krásné role i v dalších oblíbených filmech. Jako například ve filmovém snímku Stačí si přát, Ballon Farm nebo Zázrak v New Yorku a další. Tato dětská herečka z minulé doby se vám jistě dobře vybaví, jen málokdo ale ví, jak vypadá dnes.

Nejvíce se Mara proslavila díky filmu Táta v sukni

Skutečnou filmovou hvězdou se Mara stala po obrovském úspěchu filmového snímku Táta v sukni. V hlavní roli jako malá dívka spolu s legendárním Robinem Williamsem zahrála oblíbenou rodinnou komedii natolik dobře, že se vryla do paměti snad celému světu. V době, kdy natočila právě tento světoznámý film, jí byly teprve čtyři roky.

Jak ale Mara Wilson vypadá dnes? A jaký je její život? Americké dětské hvězdy filmových pláten si většinou díky brzkému úspěchu dokážou nastartovat slibně svou kariéru, a mají tak mnohem snazší cestu k proražení a k cílovému úspěchu. Využila této možnosti i malá Mara?

Dnes je herečce 33 let

V dnešní době se už určitě nejedná o malou hereckou hvězdu dětských rolí, Maře Wilson je dnes již 33 let. Po zmíněných dětských hereckých rolích se Mara i její rodina rozhodla pro jiný směr životní cesty. Mara Wilson dala přednost studiu a herectví tak brzy pověsila na hřebík.

I v těchto letech je podoba s malou roztomilou holčičkou dost zřejmá. Její půvab rozhodně nezmizel, k podobě pomáhá jistě i podobný účes. O své herecké kariéře v dnešní době mluví jako o krásné vzpomínce na dětství, rozhodně se ale k profesi herečky nehodlá vracet.