Malá Uzlinka z Pelíšků se změnila k nepoznání. Sylvii Koblížkové už je 35 let a herectví pověsila na hřebík

Malá Uzlinka z Pelíšků se změnila k nepoznání. Sylvii Koblížkové už je 35 let a herectví pověsila na hřebík
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve známé české komedii Pelíšky si Sylvie Koblížková již ve 14 letech zahrála školačku Uzlinku, čas ale běžel dál a dnes jí je už 35 let. Podívejte se, jak se po letech změnila! Prosadila se jako herečka? A jak vypadá její život teď?

Pro Sylvii Koblížkovou to ale byla první a bohužel také poslední velká role. Nabídky ale rozhodně neodmítala, mohli jste ji vidět v seriálech Rodinná pouta (2004) nebo Velmi křehké vztahy (2007). Dokonce se několik let věnovala divadelnímu herectví, hrála v Divadle pod Palmovkou, kde jste ji mohli vidět např. v představení Postel plná cizinců.

Nechtěla být středem pozornosti

Neměla žádné přehnané představy, že by jí role v Pelíškách proslavila a přinesla nové herecké příležitosti. Později se přiznala, že nechtěla být středem pozornosti a o slávu ani nestála. Dokonce si vlasy ostříhala dohola, aby ji nikdo nepoznal. Tím tedy její herecká kariéra skončila a musela se začít živit jinak.

Vzdělání a práce barmanky

U přijímacích zkouškek na konzervatoř Sylvie neuspěla, vystudovala tedy manažerskou školu, kde studovala obor management a marketing cestovního ruchu. Poté rok pracovala jako barmanka v centru Prahy. Moc hezká práce to nejspíš nebyla, navíc bar, ve kterém pracovala, byl známý prodejem drog cizincům. Naštěstí jí tedy brzy došlo, že se takto živit nechce a ve dvaceti letech ji pozvali na casting seriálu Rodinná pouta, kde hrála sedm let. Její poslední rolí byla postava Kristýny Liškové ze seriálu Velmi křehké vztahy. Nyní se živí jako managerka Airbnb v Praze a je svobodná a bezdětná.

Je tedy klidně možné, že ji v nějaké roli zase brzy uvidíme, protože nabídkám se vůbec nebrání.