Jak dnes vypadá holčička ze známé vánoční reklamy na Kofolu a jak probíhalo natáčení

Jak dnes vypadá holčička ze známé vánoční reklamy na Kofolu a jak probíhalo natáčení
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Snad všichni známe oblíbenou prasátkovou reklamu na Kofolu s malou kudrnatou holčičkou. Její představitelka Sandra Flemrová od natáčení už dost povyrostla a letos jí je 21 let. Jak dnes žije a vypadá? A jak na natáčení známé reklamy, která se vysílá již řadu let, vzpomíná ona?

Vánoční reklama na Kofolu se dočkala opravdu nečekaného úspěchu a letos se vysílá již sedmnáctým rokem, což je velmi obdivuhodné. Poprvé se v televizi objevila už před Vánoci roku 2003. Ze Sandry Flemrové, která si v ní zahrála malou holčičku, se tedy během jednoho dne stala dětská hvězda.

Čtěte také: Pelíšky: Jak dnes žijí a vypadají dětští herci, které jsme všichni milovali?

Kdo by reklamu neznal? Tatínek vezme dcerku do lesa uříznout stromeček a vysvětluje jí, co musí udělat, aby večer viděla zlaté prasátko. A každý z nás už ví, jak to dopadne. Holčiččino „Ne, ne, já nemusím. Já už ho vidím.“ si všichni okamžitě zamilovali a není divu, že se nad reklamou každoročně znovu zasmějeme. 

Čtěte také: Jak dnes vypadají a co dělají studenti z retrofilmu Rebelové? Kdo si prošel vězením a kdo je stále single

Natáčení ale až tak jednoduché nebylo. Roli tatínka ztvárnil herec Josef Polášek a natáčelo se v lesích poblíž Mladé Boleslavi. Problém byl už se sněhem, který musel být uměle vytvořený. Horší to ale bylo s divokým prasetem, kterému se moc spolupracovat nechtělo. To totiž odmítalo i vylézt z klece, a tak se záběr s utíkajícím tatínkem musel dotáčet později.

V dětství tedy Sandru čekala velká sláva. Fanoušci ji prý dokonce zastavovali na ulici a chtěli se s ní fotit. Reklama s sebou ale nesla i komplikace. Ani po třech letech totiž Sandra od agentury nedostala slíbený honorář ve výši 24 tisíc korun, a nakonec jí ho musel vyplatit sám výrobce nápoje, který reklama propaguje. Dnes by výše odměny byla už mnohonásobně vyšší a Sandra by si mohla přijít na pořádnou částku.

Později studovala v Rokycanech a nyní žije v Plzni. Dnes už ale opravdu není žádnou holčičkou.