Brýlatá šprtka Andrea Zuckerman z Beverly Hills 90210 je dnes šmrncovní baba a z celé seriálové party to dotáhla nejdál

Brýlatá šprtka Andrea Zuckerman z Beverly Hills 90210 je dnes šmrncovní baba a z celé seriálové party to dotáhla nejdál
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Romantický seriál hltali všichni tehdejší teenageři. Po celých 10 let se pravidelně objevoval na obrazovkách televizí po celém světě. Celkem 291 epizod o životních osudech party mladých lidí se zařadilo mezi světový fenomén. Jak dnes žije šprtka Andrea?

Šmrncovní šedesátnice

Už na začátku příštího roku, a to konkrétně 2. ledna, se Gabrielle Carteris zařadí mezi šedesátnice. Když se na ni podíváte, tento věk byste jí určitě nehádali. Rodačka z americké Arizony se narodila otci řeckého původu, který vlastnil restauraci, a americké matce, realitní makléřce. Po rozvodu rodičů se matka s dětmi – Gabrielle má ještě bratra – odstěhovala do San Francisca, kde si otevřela obchod s oblečením. I když se seriálová Andrea původně toužila stát baletkou, pro svůj nízký vzrůst to nakonec vzdala. Měří totiž jen 155 centimetrů. Pro herecké role to rozhodně nevadilo.

Čtěte také: Jak žije 20 let po natáčení krásná Kelly z Beverly Hills 90210? Tři rozvody a vážná srdeční choroba

Nastoupila do seriálu

Gabrielle se kromě tance v mládí věnovala i herectví a pantomimě, se kterou dokonce během roku 1977 vystupovala i v Evropě. Když jí bylo devatenáct, začala hrát 16letou Andreu v nově vznikajícím projektu Beverly Hills 90210. Zde ztvárnila roli šprtky - a také tak trochu ošklivého káčátka, které si myslí na krásného synka bohatých rodičů, Brandona. Když se do ní po letech Brandon zamiloval, to už ho ona poslala k šípku s tím, že si měl vzpomenout dříve.

Čtěte také: Brandon z Beverly Hills 90210 si žije v luxusu. Čím se tento sexy padesátník živí 20 let po natáčení seriálu?

Další nabídky se jen hrnuly

Přišlo mnoho dalších nabídek na role, a to především v televizních seriálech. Hrála v seriálech Policie New York nebo Myšlenky zločince. Krátce po svém odchodu z Beverly Hills 90210 měla dokonce i svou televizní show nazvanou Gabrielle. Samozřejmě neodmítla ani nabídku rebootu slavného seriálu, loni se objevila v BH90210.

Čtěte také: Jaký byl další osud Donny z Beverly Hills 90210? Otec ji vydědil, protože moc utrácela

Gabrielle to ve své kariéře ze svých hereckých kolegů dotáhla nejvýše. Angažuje se totiž ve vedení několika organizací zastupujících zájmy herců. Herecké odbory tak reprezentuje již od roku 2011. Se svým manželem, burzovním makléřem, vychovávají dvě dospělé dcery.

Mrkněte do galerie, jak se představitelka kudrnaté Andrey změnila.