Jak dnes vypadá a co dělá první „VyVolený“ Vladko Dobrovodský?

Jak dnes vypadá a co dělá první „VyVolený“ Vladko Dobrovodský?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když se před lety pustila televize Prima do natáčení první české reality show VyVolení, odstartovala tak fenomén, který do té doby česká divácká základna neznala. Podívejte se, jak šel čas s výhercem první řady Vladkem Dobrovodským.

Je tomu už patnáct let, co se na českých televizních obrazovkách začaly objevovat tzv. reality show. Jednou z nich byli VyVolení. Diváci prahli po pravidelném sledování skupinky mladých lidí zavřených v luxusní vile a odstřižených od reálného světa. VyVolení si pobyt i tak vyloženě užívali. Luxusní bydlení se zahradou a bazénem, každodenní divoké večírky, spousta výtečného jídla, alkohol, sex a tak dále. Prostě jedna velká párty.

Diváci pravidelně hlasovali prostřednictvím smsek, aby udrželi své favority ve vile. Tato „šmírácká“ show trvala od srpna do prosince, kdy celou soutěž a zároveň 11 miliónů korun vyhrál kuchař Vladko Dobrovodský.

Tento soutěžící si fanoušky získal hned několika triky. Přiznal se, že je homosexuál, byl expert na hysterické výlevy, ale zase byl pro každou legraci a diváky rozhodně nenudil. Cestu k výhře si pak vyšlapal především dramatickou scénou z vily, kdy si nechal ostříhat své dlouhé vlnité vlasy na krátko přímo ve vysílání. Po kadeřnickém zásahu následoval samozřejmě hysterický záchvat breku.

poučený Vladko už ale netouží být celebritou

Vladko se stal po ukončení soutěže v Česku pojmem. Zdálo se, že ho čeká opravdu zářná budoucnost. Za výhru si chtěl otevřít vlastní restauraci a také toužil stát se hercem. Plány mu ale moc nevycházely a tak raději utekl do zahraničí. Ve Španělsku se vrátil ke své původní profesi a živil se jako kuchař.

Fanoušci tohoto excentrického gaye už ani nedoufali, že jej ještě někdy spatří na televizních obrazovkách. Když tedy Vladko po pár letech nastoupil do VyVolených 3, jeho fanouškovská základna opět stoupla raketovým tempem. A co víc, soutěž i tentokrát vyhrál. Prý poučený Dobrovodský už ale netouží být celebritou a raději si výhru užije v soukromí domova.