Já, Patrick Swayze (2019): Dokument o tom, kým vším byl legendární Johnny z Hříšného tance

Já, Patrick Swayze (2019): Dokument o tom, kým vším byl legendární Johnny z Hříšného tance
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdo by si nepamatoval krásného muže, který pobláznil naivní a spravedlivou Bejby v Hříšném tanci? Ale pokud si myslíte, že byl Patrick Swayze jen prvoplánový krasavec a jeho jedinou předností byla hezká tvářička, velmi se mýlíte.

Každý si to přál prožít na vlastní kůži

Psal se rok 1987, když vznikl legendární romantický doják, ve kterém se ze dne na den proměnili Patrick Swayze a Jennifer Grey v sen všech teenagerů. Jejich románek toužil zažít na vlastní kůži prostě každý. Nespoutanou touhu bojovat za lepší svět, a ještě po boku někoho tak krásného… Tanečníka Johnnyho a nesmrtelné hlášky jako „Bejby nebude sedět v koutě!“ znají všichni z věkového rozmezí třicet plus.

Patrick nebyl jen krásná tvář

Jeho hudební a taneční talent pobláznil celý svět. Všechny ženy, bez rozdílu věku, si přály potkat někoho, jako byl Johnny. Ale příběh zůstal na stříbrném plátně a dámy se musely spokojit s realitou běžného života. Rodák z texaského Houstonu se ale objevil ve filmových rolích ještě před sladkým „hříšňákem.“ V roce 1983 natočil Sedm neohrožených, a také film Ztracenci. A jeho herecká kariéra nabírala na obrátkách. Natočil několik desítek filmů, seriálů a dokumentů.

Čtěte také: Patrick Swayze by oslavil 68 let. Hezoun, který nenechal Baby sedět v koutě, byl týrán vlastní matkou i ženou

Nejbližší promluvili o jeho výjimečné osobnosti

Hercův skon v pouhých 57 letech zasáhl v roce 2009 celou společnost. Nikdo nemohl uvěřit tomu, že skutečně prohrál svůj boj se zákeřnou rakovinou slinivky. Aby jeho osobnost nezůstala zapomenuta, v roce 2019 vznikl unikátní životopisný dokument s názvem Já, Patrick Swayze. V něm se o talentovanému tanečníku a herci vyjadřuje celá řada lidí z jeho života. Hovoří v něm jeho bratr, manželka, přátelé i kolegové z branže. Včetně legendární Bejby.

Vznikl jedinečný dokument, který vám připomene povídání při rodinné sešlosti. Je to jako by vám někdo, koho dosud dobře neznáte, s láskou vyprávěl o životě neobyčejného herce.