Ivana Jirešová z Ordinace v růžové zahradě si pravidelně uklízí v hlavě

Ivana Jirešová z Ordinace v růžové zahradě si pravidelně uklízí v hlavě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ivana Jirešová patří mezi herce, kteří se v Ordinaci v růžové zahradě drží od samého začátku. Kromě hraní v Ordinace nově také načítá audioknihy a hodně cvičí. Díky bikram józe má tělo jako dvacítka, i když ve skutečnosti za 6 let oslaví padesátiny

Ivana Jirešová hraje v Ordinaci v růžové zahradě od samého začátku

Seriál Ordinace v růžové zahradě na svém place přivítal už řadu herců a hereček. Zatímco někteří se v seriálu příliš dlouho neohřáli, jsou tací, kteří se v Ordinaci drží od jejího samotného zrodu. Mezi ně patří také Ivana Jirešová, která v Ordinaci v růžové zahradě hraje Lucii Vágnerovou.

Diváci ji v Ordinaci poznali jako divokou a nespoutanou mladou dívku s typickým životním nadhledem. Jak šel čas, tak i její postava prošla řadou proměn a vystřídala několik životních partnerů. Život Lucie Vágnerové chvíli vypadá jako pohádka, pak se jí ale do cesty připlete doktor Martin Brabec (v podání Pavla Řezníčka) a vše je najednou jinak. Postava Lucie Vágnerové je velmi pestrá a Ivana Jirešová se s ní rozhodně nenudí.

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Ivana Jirešová je ráda, že seriál Ordinace v růžové zahradě i nadále pokračuje

Koronavirus a s ním spojené omezení zkomplikoval život také Ivaně Jirešové. Ta kvůli tomu zažívala nejistotu, zda bude seriál Ordinace v růžové zahradě vůbec pokračovat. Chvíli se totiž spekulovalo o tom, že seriál končí. Naštěstí pro Ivanu, pro další herce a samozřejmě i pro diváky seriál pokračuje, i když nově už jen na placeném kanálu Voyo.

Konec Ordinace v růžové zahradě by byl pro herečku velkým šokem, to přiznává. Ne však kvůli tomu, že by jinak neměla do čeho píchnout. U herečky Ivany Jirešové nuda a lelkování nehrozí. Výjimku tvoří pouze cílená meditace, u které Ivana odpočívá. Kromě hraní v Ordinaci můžete Ivanu Jirešovou vidět také v mnoha muzikálech (Čas růží, Kat mydlář, Robinson Crusoe...). Kromě herectví jí čas zabírá její nová profese, kterou je načítání audioknih.

Aby mohla naplno pracovat, naučila se meditovat a energii jí dodává tak cvičení

Jak na sebe Ivana Jirešová prozradila, v kondici se udržuje nejen cvičením, nýbrž i meditací. Té se věnuje pravidelně a už sklízí plody úspěchu. Díky meditaci si dokonale utřídí myšlenky v hlavě. Teprve potom se může zaměřit na to, co je opravdu důležité. Díky meditaci může Ivana Jirešová fungovat naplno.

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Kromě meditace Ivana Jirešová také hodně cvičí, což je znát hlavně na její vysportované postavě. Díky vysportovanému tělu a mladistvému vzhledu byste Ivaně hádali klidně i 20 let. Ve skutečnosti za 6 let oslaví kulatou padesátku. Ze všeho cvičení, které Ivana Jirešová vyzkoušela, si nejvíce oblíbila bikram jógu. Jedná se o speciální druh jógy, která se cvičí ve vyhřáté místnosti.

Zdroje: