Bude Ingrid žárlit na Lumírův nový vztah v Ulici?

Bude Ingrid žárlit na Lumírův nový vztah v Ulici?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ingrid se možná k Lumírovi stěhovala předčasně. Zrovna si na sebe zvykli a už má Lumír nový vztah. Mezi ním a Kateřinou to jiskří a po předchozích nezdarech to tentokrát vypadá, že se opravdu dají dohromady. Bude pak Ingrid žárlit na Lumírův nový vztah?

Lumír se vzchopil a zastal se Kateřiny před vlastní mámou

Věčně nespokojená Vilma Nyklová se v Ulici zase předvedla. Shodou náhod se dozvěděla o tom, že Lumír s Kateřinou rozjíždějí spolupráci na zahrádce a že to sjednali za jejími zády, aniž by se jí zeptali. Nyklová byla tak v šoku, že se nekrotila ani před Kateřinou, která by se v tu chvíli nejradši někam schovala.

Už byla na odchodu, když v tom se jí Lumír zastal. Svou matku poslal do patřičných mezí a Kateřinu podpořil. Dá se říct, že právě tímto si získal její srdce. Stačí už, aby nebyl takový ňouma a Kateřinu někam pozval.

Ostatně sama Kateřina právě na přímé pozvání na kávu či drink čeká. Věříme, že Lumír se nakonec odhodlá a Kateřinu někam pozve. Ale co potom Ingrid? Bude žárlit na Lumírův nový vztah? 

Martina Randová - Kateřina, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Ingrid se možná stěhovala předčasně 

Otázka je, co bude dělat Ingrid po tom, když to začne být mezi Lumírem a Kateřinou vážné. Bude s Lumírem i nadále bydlet a dělat jim doma druhé housle? Nebo se odstěhuje zpátky do Málkova? To je otázka, kterou bude muset vyřešit. S Kateřinou si sice rozumí, ale to se může změnit.

Navíc, která žena by chtěla žít s mužem, který má v domácnosti jinou ženu, leč kamarádku?

Dlouhodobě by to nejspíš neklapalo. Ačkoliv se Ingrid tváří, že jí vztah Lumíra a Kateřiny nevadí, a dokonce jim pomáhá se sbližováním, časem jí může dojít komičnost celé situace.

Dokonce může na Kateřinu začít žárlit po tom, co k ní Lumír přenese veškerou svou pozornost a začnou jezdit na výlety společně s Lexíkem ve třech. Možná ale, že nakonec bude za přestěhování ráda, protože Nyklová s dusnem kolem Kateřiny nejspíš nepřestane. 

Zdroj článku:
  • autorský text