Vanda Hybnerová ze seriálu ZOO žárlí na přítele a hádá se s dcerou

Vanda Hybnerová ze seriálu ZOO žárlí na přítele a hádá se s dcerou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vanda Hybnerová hraje v seriálu Zoo ošetřovatelku lemurů Stáňu, která se snaží usmířit s pubertální dcerou, bojuje se žárlivostí na mladou asistentku svého přítele. Navíc ještě zachraňuje kamarádku před sňatkovým podvodníkem.

Dcera jí nikdy neodpustila

Stáňa Smíšková opustila manžela, aby mohla být s Luborem Brázdou, ale ten ji pak nechal kvůli mladší milence. Stáňa až příliš pozdě zjistila, s jakým mizerou má co do činění. Svého rozhodnutí hořce litovala, ale patnáctiletá dcera jí to dosud neodpustila. Kdykoli se dívka v zoo objeví, s mámou se akorát pohádá. V budoucnu by však Stáňa mohla její důvěru získat zpátky, až jí bude oporou při problémech s láskou.

Nadbíhá jí ošetřovatel slonů

Ve vlastním milostném životě se snad Stáni blýská na lepší časy. Momentálně chodí s jistým Vladimírem a tak trochu – možná hodně – žárlí na jeho mladou a atraktivní asistentku. Dokonce to vypadalo, že se s Vladimírem kvůli svým podezřením rozejde. Této příležitosti chtěl okamžitě využít Josef Jírů, ošetřovatel slonů a vyhlášený chovatel králíků, který si na Stáňu myslí, ačkoli je dlouhá léta ženatý.

Jeho manželka je sice hodná, ale nemá už tak velký zájem o intimnosti. A on je stále muž v plné síle. Když Stáně přinese roztomilého králíčka, aby ji povzbudil po rozchodu s Vladimírem, dozví se, že k žádnému rozchodu nedošlo. Stánin přítel vše rozumně vysvětlil a ona s ním spokojeně chodí nadále, alespoň zatím. Josef také nakonec pochopí, že jeho manželka je pro něj tou pravou.

Vanda Hybnerová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Rozčiluje ji sňatkový podvodník

Stáňa je rázná žena a nenechá si nic líbit. Když ji začal balit pan Bílkovský, nápadník její dobré kamarádky Heleny Pechové, poslala ho samozřejmě do háje a Helenu před ním varovala. Vykutálený sňatkový podvodník však celou událost podal Heleně úplně jinak, a tak místo aby se s ním rozešla, naopak se pohádala se Stáňou.

Je bohužel příliš zamilovaná, a tak nedokáže Bílkovského lži prohlédnout a ke všemu do něj začne cpát peníze. Dokonce si bude muset půjčit právě od Stáni, jež se ji znovu pokusí před podvodníkem varovat. Naštěstí má Helena přátele, kteří ji v těžké chvíli podrží.