Kdo ve 2. díle seriálu Hvězdy nad hlavou svede hlavní hrdinku? Nový český seriál o obyčejných starostech je v romantickém komediálním stylu

Kdo ve 2. díle seriálu Hvězdy nad hlavou svede hlavní hrdinku? Nový český seriál o obyčejných starostech je v romantickém komediálním stylu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V záplavě podzimních seriálů vsadila TV Prima na získání si televizních diváků tak, že bude mít před ostatními náskok a 30.8. tak spustila pilotní díl k seriálu Hvězdy nad hlavou v režii Martina Koppa a Davida Laňka.

Seriál stojí na hlavní postavě veterinářky, kterou si zahrála Tereza Kostková. Není to první seriál, kde je veterinářkou. Stejnou profesi vykonávala i v nedávném krimi seriálu Temný kraj. Tentokrát je ale její role zásadnější a také veselejší. Jako veterinářka Lucie bude opečovávat nejen své zvířecí pacienty, ale bude dobrou duší vesnice, s potřebou chránit ty, co ochranu potřebují. A nepůjde jen o králíky a zatoulané kočky.

Lucie bude řešit i své trampoty s láskou. V jejím životě je stále přítomný bývalý manžel, který bydlí ve stejné vesnici, a proto je jasné, že se ti dva budou stále potkávat, a to nejen kvůli dospívajícímu synovi. Navíc Lucie je sama trochu zmatená, protože ji její bývalý nevěrný manžel v podání Romana Vojtka stále přitahuje. Rozum však drží srdce pod kontrolou (většinou) a Lucie si dobře uvědomuje, že se její záletný bývalý manžel rozhodně nezměnil a žádná žena v širokém okolí si před ním nemůže být jistá.

Do vesnice přijíždí úspěšný architekt, v podání sympaťáka Romana Zacha, který by rád koupil v okolí zajímavý dům s historií. Přestože zatím Lucii spíše popudil, možná jeho příjezd do vesnice má úplně jiný význam a dočkáme se velkého milostného příběhu, který ještě okoření bývalý manžel, který by se k rodině rád vrátil a slibuje, že se polepší.

V seriálu, který nás bude provázet ještě dalších 15 večerů, si zahrála řada dalších oblíbených herců, jako je Václav Kopta, Alena Mihulová, Jitka Smutná, Miroslav Táborský, Veronika Khek Kubařová, Pavel Zedníček, Petr Nárožný, Bolek Polívka nebo Veronika Žilková.

Seriál se natáčel loni na sklonku léta a během podzimu na Rokycansku. Krásné exteriéry jsou určitě jedním z důvodů, proč se na humorný seriál o obyčejných lidech dívat.

Druhý díl čeká diváky už 6. září večer. Lucie se bude muset vypořádat se skutečností, že se jejímu bývalému manželovi Jirkovi podařilo ji svést a celá vesnice už rozebírá novou situaci v domnění, že se k sobě pár vrátí. Ve hře ale zůstává i nadále architekt Veselý, který pomalu začíná sbírat plusové body nejen u vesničanů, ale především u Lucie.

Zdroj: