Hvězdy, které zkouší zastavit čas pomocí botoxu a skalpelu

Hvězdy, které zkouší zastavit čas pomocí botoxu a skalpelu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Plastická chirurgie je v Hollywoodu do značné míry už tak obyčejnou záležitostí jako kadeřník. Mnoho celebrit nosí své transformace hrdě a při každé příležitosti se chlubí, co mají nového. Najdou se ale i tajnůstkáři, kteří nepřiznají, že si vzhled vylepšují. Oči odborníků umí úpravy odhalit.

Donatella Versace - 25 000 dolarů

Donatella Versace je absolutní módní ikona, která se navíc těší velice dobrému finančnímu zázemí. Pohybuje se tak často ve společnosti, že by své kosmetické úpravy jen těžko utajila. Ze svého jmění odhadovaného na 200 milionů dolarů utratila směšnou částku 25 tisíc za botox, laser a výplně. Je otázkou, zda to k něčemu bylo. Ale Donatella se tak cítí dobře a jak sama prohlašuje, nevěří, že ženy jsou krásné od přírody.

Mickey Rourke - 36 000 dolarů

Zdroj: Serge Rocco / Shutterstock

Mickey Rourke má za sebou slavnou hereckou kariéru i úspěšnou kariéru boxera. V mládí byl opravdu hezounkem a po filmu 9 a ½ týdne o něm nejedna žena snila. Těžko říct, co ho vedlo k experimentování s plastickými operacemi, ale těch 6 přiznaných faceliftů a plastika nosu mu tedy velkou službu nedělají.

Roseanne Barr - 45 000 dolarů

Roseanne Barr je známá svým stejnojmenným sitcomem Roseanne. Zahrála si i v řadě filmu, například v komedii Ďáblice. Když její kariéra upadala, nechala si údajně zmenšit a vytvarovat ňadra, odsát tuk z břicha a pořídila si nový nos. Osudové ženy ale nejspíš hrát nebude.

Kris Jenner - 1 milion dolarů

Kris Jenner je matriarchou klanu Kardashian-Jenner, z nichž mnozí jsou známí svou vášní ke kosmetickým procedurám. Svůj vzhled si udržovala rozsáhlými operacemi a postupy, které ji údajně stály asi 1 milion dolarů. Prodělala operaci ňader, rhinoplastiku nosu, ošetření botoxem a zubní ošetření.

Demi Moore - 400 000 dolarů

Demi Moore se stala nejlépe placenou herečkou na světě, když se objevila ve filmu Striptýz a vydělala si 12,5 milionu dolarů. Proto není překvapením, že utratila údajně 400 000 dolarů za plastické operace, aby si zachovala mladistvý vzhled. Často je chválena za to, že vypadá mladě, což je možné díky postupům, jako jsou facelifty a výplně tváře.

Sharon Osbourne - 160 000 dolarů

Sharon Osbourne se proslavila, když se provdala za rockovou legendu Ozzyho Osbournea a když se později objevili se svými dětmi v reality show The Osbournes. Novinářům přiznala liposukci na krku a vypnutí kůže. Později doplnila, že si nechala zvednout zadek, omladit ruce a odsát tuk z břicha.

Rumer Willis - 100 000 dolarů

Dcera Demi Moore a Bruce Willise, Rumer Willis (na úvodní fotografii s matkou Demi) je talentovaná herečka a zpěvačka. Rumer údajně navštívila stejného plastického chirurga jako její slavná matka a utratila asi 100 000 dolarů za procedury zahrnující rekonstrukci čelisti, injekce botoxu, injekce do rtů a rhinoplastiku.

Michael Jackson - 1 milion dolarů

Michael Jackson byl často považován za jednoho z největších hudebníků a interpretů všech dob. 

Král popu měl stav zvaný vitiligo a tvrdil, že jelikož měl na kůži nesrovnalosti, rozhodl se projít zesvětlením kůže. 

Také prošel mnoha operacemi na obličeji a dramaticky změnil svůj vzhled. Nakonec díky mnoha plastikám nosu už měl chrupavky tak zničené, že se mu nos prakticky rozpadal.

Cher - 750 000 dolarů

Zdroj: Tinseltown / Shutterstock

Cher je jednou z nejúspěšnějších hvězd na světě od 60. let, kdy vystupovala s tehdejším manželem Sonnym Bonem a později zahájila sólovou kariéru. Často byla docela otevřená ohledně skutečnosti, že podstoupila chirurgické zákroky, aby si udržela svůj vzhled, zahrnující botox, operace očních víček, rhinoplastiky a zvětšení hrudníku či odstranění žeber.

Nicki Minaj - 31 200 dolarů

Nicki Minaj je jednou z nejúspěšnějších rapperek všech dob. Jak její úspěch rostl a čas plynul, její vzhled se neustále měnil. Podstoupila zesvětlení pokožky, měla také hýžďové implantáty, které údajně stály 5 000 dolarů. 

Blake Lively - 7 500 dolarů

Herečka Blake Lively nikdy nepřiznala, že by měla nějaké kosmetické procedury, odborníci zvažovali, že si nechala udělat několik drobných procedur. S největší pravděpodobností podstoupila rhinoplastiku a zvednutí víček. 

Pamela Anderson - 10 500 dolarů

Pamela Anderson se stala pojmem pro krásu, ​​když se objevila v populárním televizním seriálu Baywatch. Později se objevila v Playboy a mnoha filmech. Jak čas plynul, Anderson se rozhodla zachovat svůj vzhled pomocí kosmetických procedur, jako jsou lifting obličeje a zvětšení prsou.

Heather Locklear - 18 500 dolarů

Herečka Heather Locklear se stala známou, když se objevila v seriálech jako Dynasty nebo Melrose Place. Využila kosmetické operace, aby si udržela svůj vzhled. Přiznala, že dostává injekce botoxu, facelift a že má lícní implantáty.

Denise Richards - 13 000 dolarů

Zdroj: Kathy Hutchins / Shutterstock

 „Bejvalka“ Charlieho Sheena Denise Richards v 90. letech ukradla nejedno srdce, a nejen ve Hvězdné pěchotě byla neodolatelná. Přiznala, že když jí bylo 19, podstoupila kvůli mindrákům operaci prsních implantátu, která byla nakonec úplně zpackaná. Později to napravila a také na obličeji podstoupila řadu procedur, aby si udržela svůj vzhled.

Meg Ryan - 12 000 dolarů

Herečka Meg Ryan je známá především díky rolím v romantických komediích. Během let si nechala provést rozsáhlé procedury, včetně vypnutí krku a mnoha výplní a injekcí. Ale možná by ji to slušelo mnohem víc, kdyby nechala vše v přirozené podobě.

Tara Reid - 9500 dolarů

Tara Reid se proslavila v 90. letech, když hrála ve filmech pro mládé, jako například Prci, prci, prcičky nebo Šílené rande. V záplavě chirurgických zákroků měla několik „nehod“, včetně zákroku na břichu, kde měla velice vážně poškozenou kůži. To ji ale od dalšího vylepšování nijak neodradilo.

Victoria Beckham - 13 000 dolarů

Victoria Beckham, známá také jako Posh Spice, byla vždy známá svým elegantním stylem. Přestože vždy vypadala fantasticky, rozhodla se pro zvětšení prsou, kterého litovala. Dlouhé roky zákrok tajila, ale s věkem otevřeně promluvila o tom, že to bylo kvůli nízkému sebevědomí a už dávno ví, že to byla hloupost a žena by se měla pyšnit tím, co má od přírody. 

Gwyneth Paltrow - 1500 dolarů

Herečka Gwyneth Paltrow je známá svou posedlostí zdravým životním stylem. Je také zdatnou obchodnicí a podstupuje lehčí kosmetické úpravy, protože se bojí větších zákroků. Botox zkusila jednou a dle jejich slov vypadala tak šíleně, že to bylo naposled.

Tori Spelling - 13 000 dolarů

Herečka Tori Spelling přiznala, že si na prsou nechala udělat zákrok už na začátku kariéry a litovala toho v okamžiku, kdy začala rodit jedno dítě za druhým, protože neměla mateřské mléko, což v jejím případě prý bylo zaviněno operací.

Nicole Kidman - 1400 dolarů

Talentovaná herečka Nicole Kidman se podělila o své zkušenosti s botoxem: „Bohužel jsem zkoušela botox, ale teď jsem se z toho dostala a konečně mohu znovu pohnout obličejem.“ Zdá se, jako by nebyla velkým fanouškem výsledku.

Courteney Cox – není známo kolik procedur podstoupila

Courteney Cox je nejvíce známá tím, že ztvárnila Monicu Gellerovou v sitcomu Přátelé. Na tváři si nechala udělat „vylepšení“, protože měla pocit, že ji vrásky překáží v další kariéře. Mnozí ji kritizovali, že zašla příliš daleko a změnila se k nepoznání.

Zdroj: