Hvězda seriálu Pobřežní hlídka Pamela Anderson se loni na Štědrý den tajně pošesté vdala

Hvězda seriálu Pobřežní hlídka Pamela Anderson se loni na Štědrý den tajně pošesté vdala
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tajný obřad proběhl v jejím domě ve Vancouveru a manželem č. 6 se stal její bodyguard Dan Hayhurst. Pamela ve svých 53 letech stále doufá, že konečně najde toho pravého muže. Žádný její vztah zatím neměl dlouhého trvání.

Rozloučení s fanoušky na Instagramu

V euforii z nové lásky oznámila, že se loučí se svými fanoušky na sociálních sítích, protože pochopila, že může trávit volný čas lepším způsobem. Pamela byla velice populární hlavně na Instagramu, kde zásobovala své fanoušky řadou hezkých, a hlavně svůdných fotografií. Její účet sleduje 1,2 milionu příznivců.

Ze servírky sexy idolem

Hvězda Pobřežní hlídky, o které snilo několik generací chlapců a mužů, se narodila v roce 1967 v Britské Kolumbii. Celé dětství se věnovala gymnastice a akrobacii. Krátkou kariéru servírky vystřídaly nabídky do reklam. Její tvář byla objevená náhodou, když na ní namířila kamera na sportovním stadionu, kde seděla v publiku. Kráska s finskými předky začala být v reklamě úspěšná a po prvním focení pro pánský magazín Playboy se přestěhovala do Los Angeles v Kalifornii.

Hvězda seriálu

Hereckou kariéru začala malou rolí v seriálu Kutil Tim. Potom přišla role v Pobřežní hlídce, což byl ve své době jeden z nejúspěšnějších seriálů. Pamela patřila rozhodně k nejoblíbenějším plážovým strážcům.

Krátká rodinná idylka

Při jednom z dalších natáčení se seznámila se svým prvním manželem Tommym Lee a tvořili spolu obdivovaný pár. Svět se bavil, když se na veřejnost dostalo video z jejich manželských hrátek. V průběhu pár let Pamela porodila dva syny, oba domácím porodem pouze s porodní asistentkou. Manželství ale nevydrželo, Tommy Lee byl násilné povahy a jeho agresivita se zvyšovala. Byl také vyšetřovaný za podezření ze znásilnění. Krátce po narození druhého syna podala herečka žádost o rozvod, bále se nejen o sebe, ale i o děti. Poté následovaly další vztahy a další manželství. To minulé trvalo celých 11 dní.

V herecké kariéře už se Pamele nikdy nepodařilo zopakovat úspěch srovnatelný s Pobřežní hlídkou, ale o práci rozhodně nouzi nemá. Jako jediná žena byla 14x na titulní straně magazínu Playboy.

Více než v herectví se herečka angažuje v boji za práva zvířat a umí k tomu využít svou popularitu. Spolupracuje s organizací PETA, která ji oceňuje za její angažovanost.