Hvězda seriálů Ohnivý kuře a Slunečná Lucie Polišenská si se svými křivkami hlavu neláme

Hvězda seriálů Ohnivý kuře a Slunečná Lucie Polišenská si se svými křivkami hlavu neláme
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lucie Polišenská je česká divadelní, filmová a televizní herečka. Lucie mezi svými kolegyněmi dost vyčnívá. Proč se jí v dětství posmívali a jak to má tahle sympatická dáma s „hejtry“ dnes?

Z porodní asistentky herečkou

Lucie Polišenská se narodila 17. května 1986 v Šumperku. Vystudovala střední zdravotnickou školu. Má dodnes velmi kladný vztah k dětem a původně se chtěla stát porodní asistentkou.

Nakonec ale zjistila, že ji to táhne k herectví. Už u přijímaček na DAMU měli někteří pocit, že současná herečka by měla být nejen talentovaná, ale také odpovídat ideálu krásy. Lucii, která nikdy nebyla zrovna jako proutek a v dětství musela čelit kvůli své váze posměškům, tak od vysněné kariéry zrazovali.

Čtěte také: Marek Lambora chtěl ze seriálu Slunečná odejít, kvůli penězům ale zapomněl na své ambice

Na školu se navzdory všem posměváčkům dostala, úspěšně ji vystudovala a svůj debut si odbyla na prknech domovského šumperského divadla. Krátce působila ve vinohradském divadle. Později se stala se členkou činohry Národního divadla, kde působí dosud.

Ohnivý kuře jako zlom

Zlomovým však pro ni do určité míry byl až seriál Ohnivý kuře, kde si zahrála cukrářku Verunu. Během něj se herečka musela vyrovnat s nenadálou popularitou i s těmi, kteří rádi rozebírali to, jak vypadá. Narážky na svou postavu však Lucie podle vlastních slov zkrátka neřeší.

Čtěte také: Skutečně seriál Slunečná skončí, nebo je to jen planý poplach?

Ve slibně rozjeté kariéře zjevně rodačce ze Šumperka kila skutečně nepřekážejí, těží naopak úspěšně z toho, že je typově odlišná. Prosadit se dokázala nejen v seriálech, ale i ve filmu. Zahrála si také ve snímku Jana Prušinovského Kobry a užovky, objevila se i ve filmu Instalatér z Tuchlovic nebo Po čem muži touží.

Aktuálně je součástí seriálového hitu Slunečná, kde ztvárňuje pohodářku Julču. Seriálová role jí dokonce přisoudila vlastního potomka. Novinářům tak nedá spát, jak to má Lucie Polišenská v soukromém životě.

Čtěte také: Hvězda Slunečné už není single. Chodí Eva Burešová s Přemkem Forejtem?

Rodinu podle vlastních slov plánuje, ovšem o svém soukromí a partnerovi zarytě mlčí. Její protějšek si údajně nepřeje být mediálně známý.