"Hra o trůny“ sice skončila, tvůrci a dva herci ze seriálu se ale znovu dali dohromady pro nový seriál

"Hra o trůny“ sice skončila, tvůrci a dva herci ze seriálu se ale znovu dali dohromady pro nový seriál
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Producenti seriálu "Hra o trůny" David Benioff a Dan Weiss pracují v současné době pro Netflix na sci-fi seriálu podle knihy "The Three Body Problem" (neboli sága "Trisolaris") a na palubu si přivzali staré přátelé z Game of Thrones.

Známé obličeje za i před kamerou

David Benioff a Dan Weiss se proslavili díky světoznámému a vysoce úspěšnému seriálu „Hra o trůny“. Po odtočení tohoto sci-fi-fenoménu oba podepsali smlouvu s Netflixem, kde teď natočili nový sci-fi seriál „The Three Body Problem“.

Jak uvádí Variety, John Bradley (Samwell Tarly z "GoT") a Liam Cunningham (Ser Davos Seaworth z "GoT) budou hrát v novém seriálu důležitější role. Tito dva herci fanouškům "Hry o Trůny" obzvlášť přirostli k srdci, protože jejich postavy jsou velmi sympatičtí se srdcem na pravém místě.

Navíc získal nový Netflixový seriál také hvězdu Marvelu, a to Benedicta Wonga, který hrál ve filmech „Doctor Strange“, dvou filmech „Avengers“ a nedávno i ve filmu „Shang-Chi a legenda o deseti prstenech“.

O co jde?

Čínští vědci vyslali v 60. letech minulého století různé signály do vesmíru, a to v naději, že budou první zemí, která naváže kontakt s mimozemskými formami života. Když však nedokáží zachytit odpověď, je tajný výzkumný projekt zastaven a zapomenut.

Ale o 50 let později se najednou odpověď z vesmíru objeví – a zprávy z vesmíru nejsou pro život na naší planetě moc dobré.

Kdy se ale dozvíme detaily, a jestli je možné zachránit celou zemi, to se dozvíme až někdy v příštím roce. Zatím ale není známo, kdy se „The Three-Body Problem“ dostane na Netflix.

 

Zdroj: