Splněný sen nebo noční můra? Howard astronautem

Splněný sen nebo noční můra? Howard astronautem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pamatujete, jak se Howard Wolowitz podíval do vesmíru, když jej NASA vybrala do týmu, který měl za úkol instalovat nový teleskop na mezinárodní vesmírné stanici? Pro Howarda to byla velká pocta, zároveň ale i velký stres.

Navzdory tomu, jak moc vesmír obdivoval, moc se bál, že ve vesmíru zemře. Proto se pro jistotu napřed oženil s Bernadette a udělal řadu jiných věcí, jako kdyby je měl dělat už naposledy.

Z mise se chtěl vyvléct, ale nepodařilo se mu to 

Když Howardovi oznámili, že byl vybrán do mise pro instalaci vesmírného teleskopu, myslel, že se štěstím počůrá. Vesmír byl totiž jeho život, ale dosud se tam nepodíval. Teď měl jedinečnou příležitost stát se opravdovým astronautem a obít tento fakt Sheldonovi o hlavu. Právě ten se mu vždy vysmíval, že jako jediný z jejich party nemá doktorát, teda až na Penny. Ta ale stojí úplně stranou Sheldonovy pozornosti. Jenže radost z novinky je jedna věc, opravdový odlet na misi je věc druhá. Čím více se blížil den, kdy měl Howard do vesmíru odletět, tím více ho to dohánělo k šílenství. 

„Z vesmírné mise se chtěl Howard Wolowitz na poslední chvíli vyvléct, ale nepodařilo se mu to. Doktor, který ho měl na starosti, na něm při vyšetření neshledal nic, co by Howardovi v odletu bránilo. Nešťastník Howard tak doopravdy musel na misi, ke které se už zavázal, nastoupit.“

Na vesmírné lodi ho ovládala panika 

Zdálo by se, že když se raketa s astronauty včetně Howarda odlepí od země, přijme Howard své poslání jako nevyhnutelný fakt a cennou zkušenost. Avšak místo toho, aby se nechal naplno učarovat vesmírem a na misi využil všechny své znalosti o něm, dostával jeden záchvat paniky za druhým. Misi absolutně nezvládl, na lodi zvracel a choval se jako smyslů zbavený.

Však si taky od kolegů, kterým byl po celou dobu pro smích, vysloužil pár nehezkých přezdívek. Neuměl se uklidnit ani v případech, kdy volal své ženě Bernadette. Ta se ho snažila všemožně podpořit, ale nebylo v jejich silách dostat ho zpět na Zemi. Na zážitek, na který by většina lidí ráda vzpomínala, by tak Howard nejradši zapomněl. Alespoň jednu výhodu cesta do vesmíru měla, Howard po ní povyrostl o několik centimetrů, což je k jeho malé výšce k nezaplacení. 

Zdroje článku: