Nový hororový seriál na Netflixu láká i největší hvězdy Hollywoodu

Nový hororový seriál na Netflixu láká i největší hvězdy Hollywoodu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Poté, co byly pro nový seriál The Fall Of The House Of Usher potvrzeny hollywoodské hvězdy jako třeba Mark Hamill či Frank Langella, se obsazení nyní rozrůstá o další vzrušující jméno: Willa Fitzgeraldová, hvězda seriálu Reacher, se stala součástí hororu.

Předloha od Poe

V říjnu 2021 bylo oznámeno, že režisér Mike Flanagan bude spolupracovat s Netflixem a produkovat mini-seriál The Fall Of The House Of Usher. Jde o adaptaci knižních děl průkopníka gotického hororu Edgara Allana Poea. Hlavním zdrojem inspirace je pravděpodobně (nečekaně) povídka The Fall of the House of Usher.

V této povídce jde o nejmenovaného muže, který navštíví svého starého kamaráda z dětství v zchátralém sídle. Mezitím se mezi stěnami rozběhne podivná trhlina. Jako by to nebylo dost děsivé, dům se navíc nachází na strašidelném jezeře zahaleném v mlze, které je údajně obýváno démonickými silami.

Geniální obsazení

Na konci roku 2021 Mike Flanagan prostřednictvím Twitteru oznámil, že k obsazení patří Mark Hamill, Frank Langella, Carla Guginová, Mary McDonnellová a Carl Lumbly. Nyní je navíc známo, že v obsazení jsou také Henry Thomas, Kate Siegelová, Samantha Sloyanová a nespočet dalších herců, kteří již s Flanaganem v minulosti spolupracovali.

Novým jménem je nyní Willa Fitzgeraldová, která je v současné době hvězdou seriálu Reacher. Jakou roli si Fitzgeraldová zahraje a zda bude jedním z hlavních aktérů, to zatím není jasné.

The Fall Of The House Of Usher zatím nemá přesné datum vydání. V současné době však probíhá natáčení, je tedy realistické, že by se seriál mohl objevit v posledním čtvrtletí roku 2022.

 

Zdroj: