Hollywoodské páry, které jsme zbožňovali v devadesátkách

Hollywoodské páry, které jsme zbožňovali v devadesátkách
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ne všem hereckým párům to vydrží, některé se rozejdou po měsíci, některé po pár letech. Hollywoodské páry z devadesátek ale navždy zůstanou v našich srdcích. Podívejte se na ty z nich, které jsme všichni nejvíce zbožňovali!

Hugh Grant a Elizabeth Hurley

Hugh Grant dlouhá léta o manželství nestál. S modelkou a herečkou Elizabeth Hurley tedy chodil dlouhých 13 let, ale na svatbu nikdy nedošlo. Začali spolu chodit v roce 1987. Za jejich rozchodem stála Hughova nevěra. Elizabeth ho totiž načapala s prostitutkou Divine Brown. Poté se tedy jejich poměrně dlouholetý vztah rozpadl. Rozešli se ale v dobrém. Elizabeth si dokonce Hugha vybrala jako jednoho z kmotrů pro svého syna Damiana.

Čtěte také: Einstein pozdravuje aneb celebrity s extrémně vysokým IQ. Podívejte se, kdo je chytřejší, než se zdá

Johny Depp a Winona Ryder

Johny Depp ještě před Kate Moss, randil s mladou herečkou Winonou Ryder. Potkali se na filmové prmiéře v roce 1989, Winoně bylo pouhých 17 let a Johnymu 27. Navzdory jejímu nízkému věku se v roce 1990 vzali a o tři roky později se zase rozvedli. Depp se také nechvalně proslavil svým tetováním "Winona Forever", tedy Winona navždy. Po jejich rozvodu nápis změnil na "Wino Forever".

Čtěte také: Krásky, které jsme milovali v devadesátkových seriálech

Ryan Phillippe a Reese Witherspoon

Jejich milostný románek začal na oslavě Reesiných 21. narozenin v roce 1998, kde se seznámili a povídali si celou noc. Reese mu nakonec měla říct "Myslím, že jsi můj narozeninový dárek."

Jen o rok později se zasnoubili, svatba se konala v roce 1999, kdy už byla Reese v šestém měsíci těhotenství. A když se po osmi letech rozvedli, měli už dvě děti - Avu a Deacona.

Richard Gere a Cindy Crawford

Supermodelka a Hollywoodská hvězda. Není divu, že se tento pár také stal ikonickým. Richard se Cindy se seznámili na grilovací párty u fotografa Herba Rittse, od té doby spolu 4 roky chodili a došlo i na svatbu. Po dalších 4 letech ale následoval rozvod. Hlavním důvodem prý byl jejich věkový rozdíl a pracovní vytížení, když se Cindy stávala stále slavnější mezi modelkami.

Čtěte také: 10 oblíbených filmů devadesátých let, na které se už zapomnělo

Brad Pitt a Gwyneth Paltrow

Potkali se na natáčení filmu Sedm v roce 1995, do roka už byli zasnoubení, po šesti měsících se ale rozešli. Díky jejich podobným účesům si je i přesto všichni zapamatovali jako jeden z nejlepších hereckých párů 90. let.

Čtěte také: Seriálové fenomény z 90. let. Na které už jste možná zapomněli?

Bruce Willis a Demi Moore

V roce 1987 se vzali jen po čtyřech měsících známosti. Krátce na to už přivítali jednu z jejich tří dcer. Působili jako dokonalí Hollywoodští manželé více než deset let. Nakonec i tak došlo k rozvodu v roce 1998. Oba však zůstali přáteli a dokonce si šli navzájem na svatbu s novými partnery.